ces dziewczyny moje
Liza kochana STOOOOOOO LAAAATTTT STOOOO LAAAAAAAATTTTTT, NIECH ZYJE ZYJE NAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) ZDROWIA KASY I USMIECHU~!!!!!!!!!!!!!!!
maks_olo zdieci super! ty na hamaczku, no no fiu fiu fiu! zdiecia w blocie the best, z myciem to napewno sztuka moja roksana, to szybkiej kapieli jeste pierwsza ale do moczenia w celu doszorowania ostatnia!!!!! ten film zlodziej zycia to jskis horror???? to super ze u maksia zabki zdrowe no i gratulacje z odwage, dzielny chlopak!!!!!! moj mlody juz nie wymiotowal jaki taki jedno razowy wybryk byl!
madziu u mnie z karmieniem piersia bylo na roksana i dominika tak samo dalam rade miesiac karmic, brzuchy mieli tak wrazliwe ze po czyms zakazanym plakali jak opetani, a na ta scislej diecie jaka zlecila mi polozna chodzilam po scianach!!!!!mroczki przed oczami mialam takze,tak u mnie to wygladalo!!!!!!
my dzis bylismy u lekarza, roksana na bilansie, wszystko ok wazy 12,800 mierzy 88cm(ponoc wysoka jest jak na swoj wiek), mlody dzilnie zniosl klucie,mierzy74 wazy 7,800 ponoc za malo wiec xzaczynamy tluczenie choc nie wiem czy da rade go bardziej karmic niz ja to robie no ale coz postaram sie! ja mam znowu jakies swoje humory, wszystko mnie wkur... no ale coz bywa!
milego wieczorku fdziewczyny!!!!!