reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MULTIMAMY - wątek główny

maks_olo wybaczam:-p
Gdybym nie napisala żadna by nie zauwazyla :-p :-)

U mnie dzieciaki tez juz spią, od godziny prawie, a ja lece pod prysznic :-p
I nie piszcie ze jestescie takie stare! ile macie lat tak serio?:-p hmmm?:-p

reklama
ces dziewczyny moje:-D

Liza kochana STOOOOOOO LAAAATTTT STOOOO LAAAAAAAATTTTTT, NIECH ZYJE ZYJE NAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) ZDROWIA KASY I USMIECHU~!!!!!!!!!!!!!!!

maks_olo zdieci super! ty na hamaczku, no no fiu fiu fiu! zdiecia w blocie the best, z myciem to napewno sztuka moja roksana, to szybkiej kapieli jeste pierwsza ale do moczenia w celu doszorowania ostatnia!!!!! ten film zlodziej zycia to jskis horror???? to super ze u maksia zabki zdrowe no i gratulacje z odwage, dzielny chlopak!!!!!! moj mlody juz nie wymiotowal jaki taki jedno razowy wybryk byl!

madziu u mnie z karmieniem piersia bylo na roksana i dominika tak samo dalam rade miesiac karmic, brzuchy mieli tak wrazliwe ze po czyms zakazanym plakali jak opetani, a na ta scislej diecie jaka zlecila mi polozna chodzilam po scianach!!!!!mroczki przed oczami mialam takze,tak u mnie to wygladalo!!!!!!

my dzis bylismy u lekarza, roksana na bilansie, wszystko ok wazy 12,800 mierzy 88cm(ponoc wysoka jest jak na swoj wiek), mlody dzilnie zniosl klucie,mierzy74 wazy 7,800 ponoc za malo wiec xzaczynamy tluczenie choc nie wiem czy da rade go bardziej karmic niz ja to robie no ale coz postaram sie! ja mam znowu jakies swoje humory, wszystko mnie wkur... no ale coz bywa!:tak:

milego wieczorku fdziewczyny!!!!!

Witam

Padam na pyszczek :-(, robię kompoty i dżemy z truskawek i na nic nie mam czasu :zawstydzona/y:

maks_olo zdjęcia cudne :-D

Liza 100 lat :tak:

Przepraszam, że tylko tyle, ale czasu u mnie brak. Jutro mąż w domu, to też pewnie nie zajrzę, a i koleżanka przychodzi mnie czesać oraz obcinać Natalcie,tylko ciekawe czy się da :sorry2:

Emilka ja juz mam z 2 ubianek dzemy i z poltorej kompoty:-p dzis M przywiózł mi jeszcze 2 ubianki wiec jutro bede robic jeszcze dzemy i troche wezmę zamroże pogniecione truskawy do naleśników :tak:
<mniam> ;-)
agata dzieciaki dobrze wazą nie przejmuj sie:-) a ile mlody mial jak sie urodzil? moj w sumie w jego wieku chyba mial z 8kg wiec nie jest az taki chudy ;-) jak zacznie raczkowac, chodzi to zobaczysz jak mu waga stanie!
Miki od stycznie przytyl tylko 500g! :-) a to juz pol roku;-) takze nie martw sie:*

agato "złodziej życia", to film sensacyjny, ale naprawdę mocny.... ostatnio oglądałam jeszcze "uprowadzoną" i "DejaVu" - filmy nie najnowsze, ale warte zobaczenia!!!!!

Kurde Dziewczyny, nienawidzę okresu.... cały czas głodna chodzę!!!! jakbym Wam napisała co dziś zjadłam, to byście padły...

maks_olo tez tak miewalam, po Hani i Danielu.. teraz na szczescie mam efekt odwrotny, mniej jadam, przed okresem tylko mam zachcianki na slodkie:-p

Ja miałam straszne okresy przed ciążami, w pracy wymiotowałam, mdlałam z bólu, ale to pierwszy dzień taki był. Teraz nie boli tak i w ogóle mniej leci.

Liza i ja też mam zachcianki na słodkie w trakcie okresu :-D.

A tak w ogóle to mojemu mężowi śni się ostatnio syn cały czas :sorry2:,a ja mu tłumaczę, że to wnuk zapewne :rofl2:

Dżemik mi się smaży :tak:

Liza, Emilia - słodycze O TAK!!!! :) zjadłam dziś czekoladę Wedla, czekoladę Milkę, pierniki, rafaello i jeszcze pewnie coś bym sobie przypomniała ;)

Emilio ja też przed ciążami miałam ciężkie okresy, omdlenia itp, teraz jest trochę lżej, ale apetyt ogromny!!!!!
buhahaha Twój Mąż chętny na trzecie? mój się broni ;)

reklama
Do góry