reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

MULTIMAMY - wątek główny

Futrzakowa - nie pomogę, bo nie karmiłam ;) ale witaj na wątku ;)

witam:-) od jakiegoś czasu sobie was podczytuję...a to jak wyglądają wasze plany dnia ... a to jakie wózki macie:-) na pewno jak się uda mieć jedno po drugim to do was zawitam na troszkę dłużej:-)

dziś byłam u gina na kontroli poporodowej... to powiedział że w 3-4 miesiącu po porodzie w dużej większości zaczynają się cykle owulacyjne więc nie ma co odstawiać od cyca:-)

reklama
Witajcie Dziouchy!!!
Czytam w miarę na bierząco ale nie mam siły odpowiadać....Zimno i paskudnie, odechciewa mi się wszystkiego. Dopadł mnie jakiś dół. Adam ma wysyp zazdrości wszystko tylko mama i mama. Jasiek dopomina się stałej uwagi i jak leży sam to chwilke się pobawi i jęczy...Spacery upiorne: Adam chce do piaskownicy, Jasiek przestał spać w wózku który się nie porusza. Tak długo jak wóz jedzie to on śpi, a na placu zabaw jest piach i nie da się majtać/poruszać wózkiem. Do tego Jasiek śpi tylko raz, właśnie na spacerze wprawdzie 3 godziny ale resztę dnia wojuje od 5, 6 do 11 tu spanie a potem od 14 do samego wieczora czyli do 21 bo wcześniej nie chce spać. Adam też czasem tylko daje się położyć w ciągu dnia i walczy do wieczora - zmęczony i rozdrażniony. Tak też od rana non stop kolor i padam na twarz wieczorem, nie mam chwilki dla siebie. No to się pożaliłam. Po za tym jest super bo dzieciaki rosną i z dnia na dzień coś się dzieje.
Zdrówka chorowitkom i do napisania Kochane.

Emilio, to i tak duża imprezka;-) u nas był tylko tort i kawa ;-) co roku się mega wykosztowaliśmy, a tak naprawdę nie warto było...

futrzakowa wpadaj kiedy masz chęć ;-) urodziłam w kwietniu, a w lipcu zaszłam w ciążę za pierwszym podejściem :-p

na-tuska ja chciałam te w Gdańsku, ale ciesze się, że w ogóle jakieś wylosowałam ;-) chciałabym, aby Andrzej z kolegami jechał, ale zobaczymy....
zaczęłam myśleć o tym totolotku :tak:.....
WYBACZ, ale uśmiałam się z Waszych wypadków :-D

janadam - wiedz Dziewczę, że też to przerabiałam (problemy ze spaniem i z "ruszającym" wózkiem) i dałam radę, więc Ty tez dasz ;-)

DZIEWCZYNY, PROSZĘ GŁOSUJCIE NA MODERATORA NA SONDZIE, ŻEBY KTOŚ TU NAS PILNOWAŁ :-p CZASAMI PRZYDAJĄ SIĘ INTERWENCJE TAKIEGO KOGOŚ....

u nas noc nie najlepsza:
Andrzej z Olkiem, a ja z kaszlącym Maksiem, pobudka o 5:50, bo "mama, już jest dzisiaj":-p

My w końcu zaczęliśmy chodzić na solarium i jak człowiek nie jest taki blady, to zaraz się lepiej czuje...

Miłego dnia, choć u nas zapowiadają się nudy....

Ostatnia edycja:
rusałka zdrówka dla całej rodzinki!!!

Cześć dziewczyny! Przepraszam że tak się tu wtrącę ale mam nadzieję że conieco pomożecie:-) Mam już 7mio tygodniowego synka i bardzo poważnie zastanawiamy się z mężem nad kolejnym dzieckiem (tak by była mała różnica wieku pomiędzy rodzeństwem). Powiedzicie czy planując kolejne dziecko przestawałyście karmić piersią? Bo kurcze ... pomimo że starania o dziecko to bardzo miłe zajęcie:-D to myślę nad możliwym skróceniem tego okresu starań:-) ale z piersi całkowicie też nie chciałabym rezygnować... jak to było u was? a może macie na ten temat wątek, którego się nie doszukałam? :-) pozdrawiam!
ja karmiłam jeszcze przez 3 miesiące w ciąży a później pokarm sam zanikł myślę że przez te zmiany hormonalne

janadam powodzenia dasz radę!

mała maruda wisi na mnie nie dam rtady więcej napisać papap

witam:-) tak was podczytuje cichaczem:-) tez jestem mama dzieciaczkow z mala roznica wieku i tak sobie pomyslalam ze moze mogla bym dolaczyc do was? pozdrawiam:-)

:) tak wiec mam na imie Ewa ale znajomi i przyjaciele(rodzice)mowia na mnie agata praktycznie od urodzenia, nam 26 lat i 2 lobuzow heheh roksanke prawie 2 letnia i dominika 8 mies(wlasciwie to mam jeszcze jedno dziecko 27 letniego syna hehhe zartuje) mieszkamy niedaleko łodzi,moje dzieci teraz sa na etapie zabkowania oboje!!!!!!!!!!!!! takze nie musze tu skrobac jakie mam jazdy w domu... ogolnie staram sie nie oszalec, ale czasami ehhh... sa gorsze dni... nooooo to tak w wiekszym skrocie o nas:) jakos wkleje kiedys zdiecia moich lobozow:tak:

agata witaj
wczoraj napisałam długiego posta a mała podeszła do laptopa i ciach skasowała :-p
właśnie pisałam też Futrzakowej o karmieniu ale widzę że już się dowiedziała:)

reklama
Do góry