reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

MULTIMAMY - wątek główny

hej
Magda gratuluję pierwszych kroczków teraz już szybko pójdzie:) no i współczuję z powodu pieska
Eliza_em super że już uszko zdrowe
Emilia 1983 ja korzystałam ze strony photobox albumy zakupiłam promocyjnie bo akurat była na nie spora zniżka i zamiast 119 płaciłam chyba 36 zł wykonanie super albumy przyszły z Francji ja kupiłam 2 w formacie A4
* Wywolywanie zdjec, odbitki cyfrowe i foto produkty - PhotoBox
dziubasek ja zdjełąm po prostu pieluchę wytłumaczyłam gdzie się robi siusiu i czekałam na reakcje jak zmoczy majtki:) wtedy tłumaczyłam co i jak i ..w sumie 2 dni nam to zajęło ale my po skończeniu 2 lat dopiero to zrobiliśmy bo wcześniej Kuba nie kumał o co chodzi:)) sadzałam na nocnik ale i tak nie wiedział po co tam siedzi(nocnik grający kompletna klapa) a jak nawet udało się mi złapac siuśki to i tak Kuba nie zauważał tego momentu a przecież musi zasygnalizowac to wcześniej i kojarzyc fakty :)ja uważam że musi przyjsc ten właściwy moment kiedy dziecko załapie o co chodzi i wtedy jest to prostsze u nas niestety po 2 latach ale jestem dumna że tak szybko załapał

reklama
Hej

A u nas wreszcie wyszly górne jedynki w odstepie 3 dni :tak: ale cóz, dwójki sa w drodze bo od miesiaca dziasla napuchniete wiec marudzenia ciag dalszy... :dry: ehhhhhh.

A tak to u nas wsio oki, zimno sie tylko zrobilo:dry: no ale moze zaliczymy spacerek kolo 10 ;]

Witajcie mamusie:-)
U nas niestety wszyscy się pochorowali Kamilka , Mateusz, Paweł no i ja oczywiście :-(Katar , kaszel i wogóle samopoczucie do kitu także nocki jak na razie są takie sobie:-(.W dodatku u nas w blokach już nie grzeją , a marne strasznie się w nocy rozkopują stąd główny powód przeziębień.
Magda serdecznie gratuluję pierwszych kroczków. U nas Mateusz zaczął chodzić jak miał skończone 14 miesięcy i szczerze mówiąc cieszyłam się ,że nie ruszył wcześniej bo w końcówce ciąży z Kamilą czułam się tragicznie i naprawdę nie dałabym rady za nim ganiać:tak:
Liza super ,ze uszko już zdrowe i trzymam kciuki żeby kolejne ząbki wychodziły bezboleśnie:-)
Maks olo gratuluję wygranej :-). Rozumiem twoją radość bo ja również niczego w życiu nie wygrałam:-)
Na tuska zazdroszczę ci tej działeczki;-). Kurczę jak bym taką miała to też byłabym w stanie iść na nią nawet 10 km.:-D
Julisia bardzo ładne imiona masz do wyboru dla swojej córci......
Emilio trzymam kciuki żeby plamki szybko zniknęły i życzę udanych urodzinek:-)

Cześć dziewczyny! Przepraszam że tak się tu wtrącę ale mam nadzieję że conieco pomożecie:-) Mam już 7mio tygodniowego synka i bardzo poważnie zastanawiamy się z mężem nad kolejnym dzieckiem (tak by była mała różnica wieku pomiędzy rodzeństwem). Powiedzicie czy planując kolejne dziecko przestawałyście karmić piersią? Bo kurcze ... pomimo że starania o dziecko to bardzo miłe zajęcie:-D to myślę nad możliwym skróceniem tego okresu starań:-) ale z piersi całkowicie też nie chciałabym rezygnować... jak to było u was? a może macie na ten temat wątek, którego się nie doszukałam? :-) pozdrawiam!

hej!!! u nas nudy... siedzimy w domu, bo zimno, do tego Maks przeziębiony :( kaszel straszny, więc inhalacje w ruch

maks_olo-gratuluję wygranej i udanych zakupów!mój M to strasznie cięzki w tych sprawach.za nic w świecie nie da się zaciągnąć na zakupy dla niego.tylko buty sam kupuje.tak to ja muszę wszystko wybierać na "oko" a później biegac i wymieniać rozmiary.ehh-taki typ mi się trafił.nic nie poradze:(
jak tam Teść? ;)
co do zakupów - mój A lubi je bardziej niż ja ;) potrafi godzinami chodzić po galeriach i wybierać dla dzieci, dla mnie, dla siebie ;) trochę zniewieściały ten mój Mąż ;p na ostatnich zakupach ja kupiłam dla mnie tylko szorty, a on pół szafy wypełnił...

Emilio jak spędzicie urodziny córci? Szykujecie bal, czy na spokojnie?

Rusałko współczuję choróbsk i wiedz, że nie jesteś sama... u nas też nocki kiepskie przez ten katar i kaszel :(

Futrzakowa - nie pomogę, bo nie karmiłam ;) ale witaj na wątku ;)

reklama
maks_olo będą moi rodzice, teściowie, brat, rodzeństwo M i chrzestni. Robię obiad, tort i później sałatki i kanapki. Kupiłam jakieś chipsy,ciasteczka. Takie normalne, skromnie przyjęcie.

Natalka właśnie idzie spać. Mąż jej bajkę czyta. Wrócił wcześniej z pracy bo chory, Drugi dzień biegunka, do tego doszła gorączka.

A ja sobie piwo otworzyłam i sobie czytam :tak:

rusałka zdrówka dla Was :tak:

Do góry