magda gratuluję pierwszych kroków szykuje wam się prawdziwa rewolucja :-) od kiedy moja mała zaczęła chodzić sama to nie mogę się nadziwić jaka ona "dorosła" jest i tak jakby od tego chodzenia rozumku jej przybyło
zupełnie inne dziecko
współczuję straty ukochanego pupila, 15 lat to piękny wiek i skoro był chory to najważniej by nie cierpiał.
Eliza_eM super że z uszkiem już wszystko dobrze! i dużo siły życzę! teraz bez choróbsk będzie lepiej! a mówiłam Ci że moja córeczka prawdopodobnie będzie miała tak jak ty na imie, czyli Eliza? (prawdopodobnie bo to był nasz pierwszy i długi typ ale ostatnio pojawił się jeszcze jeden - Nikola- i małe wahanie jest)
Nickie fajnie Wam z tym odsmoczkowaniem! ja jeszcze sobie nie wyobrażam braku smoczka, ale moja Milusia dużo go nie używa bo tylko do spania, ale oczywiście teściowa-dobra-rada już marudzi że za długo jest na smoku
miłego wypoczynku taka zmiana klimatu dobrze Wam wszystkim zrobi a takii wyjazd to zawsze frajda dla dzieciaczków - miłej zabawy!
na-tuska ty to masz zdrowie i siłę 10 km na działeczkę i później jeszcze tam tyle szaleństw - podziwiam! fajnie mieć takie miejsce dla siebie! milej zabawy w weekend
maks_olo kolejna co ma mega powera!
super dziewczyna!
dziubasek znajomych córeczka też miała stwierdzone obniżone napięcie, rehabilitowali ją metodą Voyta i teraz mała ma 2 latka i śmiga aż miło
także powodzenia życzę na pewno i u was wszystko się ładnie ułoży!
Milusiowe czwóreczki już prawie na wierzchu takze chyba będzie lepiej :-):-) tyle że ja coraz gorzej sie czuję czytaj coraz mniej siły a jeszcze tyyyyyle do zrobienia, najgorsze że mi na nerw coś uciska i jak chodzę to gwiazdki widzę ale nie ma rady a z dzieckiem trzeba chodzić a z takim małym uciekinierem to coraz szybciej
weekend majowy mamy już zaplanowany
dzisiaj małe zakupki, jutro imieninowy grill taty, w niedzielę ze znajomymi jedziemy do zoo, w poniedziałek do niemczech wyjazd na zakupy, a we wtorek ze znajomymi wyjazd/spacer nad jeziorko, także będzie się działo!
miłego weekendowania wszystkim mamuśką!