Hej dziewczyny.Dzięki za życzenia dla jubilata!!!
Powiem Wam szczerze,że jestem po tych świetach megawypoczeta!!!tylko w niedz.bylismy na szybkim obiadku u mojej mamy a tak to całe te wolne dni leniuchowalismy
wczoraj urządziliśmy sobie super spacerek.brakowało mi właśnie takiego czegoś.normalnie M pracuje do późnych godzin a ja biegam za młodym cały dzień z przerwami na ogarnianie chaty.zresztą Wy to pewnie to znacie;-)już dziczałam przez tą rutynę i brak wspólnie spędzanych chwil.trochę doładowałam baterię i mam zamiar to powtórzyć w majówkę-mimo tego,ze spedzamy ją u teściów!babci dam się wykazać i nacieszyć wnukiem a ja nozki do góry i opalanko
Nickie-trzymam kciuki za dzieciaki.oby do majówki wyzdrowiałY!!!!ja też wywołuję fotki hurtowo,ale na rossmann.pl.muszę sprawdzić czy ceny nie są wyzsze niż na superfoto.
maks_olo-z tym morzem to musiałabyś naprawdę znaleźć jakieś odludzie,żeby było spokojnie.my w sobotę zdecydowaliśmy się pojechać na cały dzień.nie dość ,że dzikie tłumy to tak nas wywiało,że szybciej wsiedliśmy do auta niż wysiedliśmy
rybka,lody,pare fotek na molo (żeby nie było,ze młody nad morzem nie był
i do domu.a w torbie spakowane było:koc,olejek do opalania,foremki do piachu, recznik (w razie chęci zmoczenia nóg) i lech free dla mamusi!!!torba ta nawet plaży nie zobaczyła
Emilia1983-ja jeszcze nie stosowałam,ale tez planuję taki zakup.z tego co się orientowałam to dobre dla maluchów są kremy na słońce mustela (droga niestety) i iwostin (filtr50)-cena ok.30zl,można go stosowac od 6 m-ca,dostępny w aptekach i chyba własnie go zakupię.
Pozdrawiam dziewczyny!!!