HEJ! Pogoda piękna!!!
Chłopcy zdrowi i brojący
Odnośnie finansów – postaram się skrobnąć na zamkniętym...
Mamy dziś
REWOLUCJĘ!!! położyłam spać chłopców w jednym pokoju!!!! Oluś pierwszy, zasnął o 19:20, potem zaprowadziłam Maksia do łóżeczka, a ten powiedział „Maksio śpi z Olkiem. Mama nie.” Pytam go, czy mam wyjść, a on mówi „wyjdź”!!!! SZOK! Ostatnio zawsze chciał, aby była przy nim, aż zaśnie... zobaczymy co przyniesie noc
3majcie kciuki!!!!
Elizo współczuje bardzo Danielowi, biedaczek. 3Mam kciuki, aby już lepiej było.
No a coś Ty myślała Kochana, że Miki zawsze będzie takim śpiącym Aniołkiem?
dasz radę
Maks_olo ... fajne te sandałki z Bartka ... byłam nawet wczoraj oglądać, ale kosztują 159, a to trochę ponad nasze możliwości ...
całkiem fajne wydaja mi się Elefanten z Deichmana ... ale jeszcze pochodzę i poszukam zanim kupię
myślę, że do 100zł znajdę coś przyzwoitego ;-)
W zeszłym roku kupowaliśmy dla chłopaków bartki po 129zł za sztukę, więc masa kasy poszła na same buty... a tu jeszcze t-shirty, bezrękawniki, szorty itd... w tym roku włączyliśmy tryb oszczędzania i zobaczymy jak będzie
maks_olo sandałki fajne. Mi bardzo podobają się buty z Ecco, ale mniej już podobają mi się ceny
Co do ECCO też podobały mi się na necie, ale na żywo nie przypadły mi do gustu. Jak ubrałam Olusiowi na nóżkę, to „latały”, a nogę ma sporą, więc nie bardzo wiem dlaczego... A cena faktycznie zabija...
3mam kciuki za Kacperka – niech zdrowieje nasz kochany łobuz
Co do świąt, jak Mąż będzie chciał, to pojedzie z chłopcami do Mamy, ja Teściowej nie chcę oglądać... także pewnie święta w domu, albo pojedziemy sobie nad morze...
Maks-olo nie lubie nudy, smutków itd nawet z problemów staram sie robic ubaw
czego mi wiecej trzeba??? mam zdrowe dzieci a reszta mi wisi
aga, Jol nie zazdroszcze porodów
ale sie nie oddzywam co by maks-olo nie stresowac
Filipod dwóch dni ma temp ok 35,5
nie wiem co z nim jest ale jak do piatku nie wroci mi moj wariat to smigam do lekarza
pogrubione zdanie - będę starała się pamiętać je, kiedy dopadnie mnie dół
Ty to masz kondycję
Kochana, co do porodów – miałam 2 cesarki, więc cud, miód i orzeszki
Moja mama ma całe życie niską temperaturę ciałąa i to nic groźnego, ale śmigaj z synkiem do lekarza – sprawdzić nie zaszkodzi
maks_olo moja to by z chęcią po przymierzała wszystkie buty w sklepie jak jesteśmy, zresztą w domu jest to samo. Kto nie przyjdzie i zostawi buty na środku to później Natalka w nich paraduje
No i się pochwalę, Natalka chodzi na dworze bez pampersa
, ale sikać nie chce na dworze, tylko trzyma do domu. Nie wiem czy to tak dobrze
. Mówi, że chce siku, chcę ją wysadzić, a ona mówi że w domu zrobi a tu nie. Ale i tak super się cieszę, bo tylko nocki nam zostały.
co do butów, to Maksio też mierzy wszystkich gości
Gratulacje dla Natalki!!!! A Ty się ciesz, że wytrzymuje na dworze!!!!!
aga 3mam kciuki, aby szybko okno wymienili
maks_olo-butki pierwsza klasa!muszę też młodemu jakieś sprawić.tylko,ze on jeszcze nie chodzi,wiec nie wiem czy jest sens inwestować w jakieś "lepsze" czy kupić tylko takie zwyklasy do wózka?
magdusiu dbaj bardziej o siebie!!!!
ja myślę, że jak tylko do wózka, to nie ma się po co za wiele rzucać. Nawet nie da rady ich zniszczyć....