maks_olo
Kwietniowi Chłopcy :)
cześć!!!
tak jak przewidywałam i noc nie należała do udanych. Olek obudził się o 00:30 i nie spał do 2:00. Musiałam przy nim siedzieć. Do tego wszystkiego obudził Maksia. Na szczęście on jest ugodowy i poszedł spać do sypialni, do Andrzeja. Na szczęście reszta nocy była ok
Spróbuję jeszcze kilka nocy, ale jak tak będzie się powtarzać, to wrócimy do starego porządku...
tak jak przewidywałam i noc nie należała do udanych. Olek obudził się o 00:30 i nie spał do 2:00. Musiałam przy nim siedzieć. Do tego wszystkiego obudził Maksia. Na szczęście on jest ugodowy i poszedł spać do sypialni, do Andrzeja. Na szczęście reszta nocy była ok
Spróbuję jeszcze kilka nocy, ale jak tak będzie się powtarzać, to wrócimy do starego porządku...
Ucałuj mocno Kacperka! Kochana na pewno nie napisze "a nie mówiłam", bo sama takie błędy popełniałam... Przecież chciałaś dobrze!Kacper niestety chory na całego. Temperatura, kaszel, jakby miał płuca wypluć, katar. No i MARUDA - wiadomo, jak chory :-(.
Obiecałam sobie, że posiedzi w domu, aż zupełnie nie wyzdrowieje, bo to już drugi tydzień się ciągnie.
Tylko proszę maks_olo nie mów, a nie mówiłam, bo usiądę i się rozpłaczę. Żadnych maratonów, dopóki jest choć mały kaszelek. Oj człowiek całe życie się uczy i mimo, że chce dobrze, to wychodzi jak zwykle.
Moi chłopcy też mają wysokie podbicie i wiele butów z tego powodu odpada. Ale np na zimę kupiłam buty bez mierzenia i były idealne (bartki). Stwierdzam, ze są one dla nich butami idealnymi, tylko gdyby trochę tańsze byłymaks_olo dobrze, że piszesz o tych butkach Ecco. Nigdy nie mierzyłam ich na nóżkę Kacperka, bo zawsze tylko w internecie oglądałam. Wyglądają z****iście. Ja i tak nigdy bez mierzenia buta nie kupię, bo mój Kacper ma bardzo wysokie podbicie i często buty nie chcą mu w ogóle wejść na nogę.