reklama
Emilia1983
Fanka BB :)
Witam
maks_olo współczuję nocki, wiem co to znaczy, Natalka też mi czasami takie funduje
Nickie jak mu to mus, trzeba wracać do pracy. Ja Ci powiem że sama bym z chęcią poszła, od września to na bank. No niestety takie życie, a pieniądze same z nieba nie spadną a szkoda
Eliza zdrówka i cierpliwości
magda u mnie to było tak, że nastawiłam się, że druga dzidzia będzie taka jak Natalka. Czyli pół godziny snu w ciągu dnia, wszędzie jej pełno, włazi gdzie się da. Ale się mile zaskoczyłam bo zupełne przeciwieństwo Natalki ta moja Justysia. Pierwsze miesiące tylko spała i jadła. A teraz sama się bawi, kombinuje żeby chodzić, ale ostrożnie, żeby się nie wywrócić. Ogólnie super, Wiadomo ciężko jest, szczególnie jak mąż pracuje całymi dniami, ale jak Natalka przychodzi do mnie i mówi że mnie kocha i się przytula, to tak się cieszę. Justysia też minki takie strzela, przytula się. I chce się żyć :-)
Justysia już nie ma zastrzyków bo poprosiłam żeby ju lekarka nie dawała, bo niestety ucho dalej chore. Bierze Zinat i w piątek kontrola. Natalka zdrowa. Wychodzi już na dworek. Coś im się poprzestawiało i śpią od 7 do 7 . Choć wolałabym od 9 do 9 bo lato idzie...
maks_olo współczuję nocki, wiem co to znaczy, Natalka też mi czasami takie funduje
Nickie jak mu to mus, trzeba wracać do pracy. Ja Ci powiem że sama bym z chęcią poszła, od września to na bank. No niestety takie życie, a pieniądze same z nieba nie spadną a szkoda
Eliza zdrówka i cierpliwości
magda u mnie to było tak, że nastawiłam się, że druga dzidzia będzie taka jak Natalka. Czyli pół godziny snu w ciągu dnia, wszędzie jej pełno, włazi gdzie się da. Ale się mile zaskoczyłam bo zupełne przeciwieństwo Natalki ta moja Justysia. Pierwsze miesiące tylko spała i jadła. A teraz sama się bawi, kombinuje żeby chodzić, ale ostrożnie, żeby się nie wywrócić. Ogólnie super, Wiadomo ciężko jest, szczególnie jak mąż pracuje całymi dniami, ale jak Natalka przychodzi do mnie i mówi że mnie kocha i się przytula, to tak się cieszę. Justysia też minki takie strzela, przytula się. I chce się żyć :-)
Justysia już nie ma zastrzyków bo poprosiłam żeby ju lekarka nie dawała, bo niestety ucho dalej chore. Bierze Zinat i w piątek kontrola. Natalka zdrowa. Wychodzi już na dworek. Coś im się poprzestawiało i śpią od 7 do 7 . Choć wolałabym od 9 do 9 bo lato idzie...
hej
u nas wszystko wraca do normy NARESZCIE!!
Chcę poodpowiadac ale .....
powiedzcie mi jak sie cytuje bo te 2 przyciski po prawej to cytują całe posty
jestem przyzwyczajona do innego forum i jakos tutaj nie moge sie połapac
u nas wszystko wraca do normy NARESZCIE!!
Chcę poodpowiadac ale .....
powiedzcie mi jak sie cytuje bo te 2 przyciski po prawej to cytują całe posty
jestem przyzwyczajona do innego forum i jakos tutaj nie moge sie połapac
maks_olo
Kwietniowi Chłopcy :)
Znowu ja ;-) Pogoda przepiękna, poszaleliśmy w parku, zaraz obiadek.
Przyszłam się pochwalić, ze kupiłam chłopcom sandały na lato za 17,50!!! (zeszłoroczna kolekcja). Nie są żadne oryginały ani skórzane, ale teraz zwyczajnie nas nie stać. Najważniejsze, ze dobrze leżą na nodze ;-)
Chciałam się jeszcze zapytać, czy któraś byłaby chętna na kupno łóżeczka turystycznego chicco (niebieskie), bardzo mało używane - jak coś to wyślę fotki :-)
Eliza, dla mnie to Ty Super Mega Mama jesteś podziwiam Cię!!! i 3mam kciuki, abyś dalej tyle siły miała
a konkretniej, to co Danielowi dolega?
Nickie natychmiast dawaj znać, co Pani doktor stwierdziła!
magdo gratuluję nocki we własnym pokoiku:-) Maksio też coś koło 11miesiąca zaczął spać sam w swoim pokoju
Emilio u mnie było odwrotnie. Myślałam, ze skoro Maksio dał popalić jako niemowlę, to Oluś będzie spokojniejszy, ale się rozczarowałam - dał tak po tyłku, że jeszcze jak to wspomnę, to rwę włosy z głowy
U mnie chłopaki śpią od 19:30 do 6:30, 7:00 i mi to pasuje, tylko, żeby w nocy się nie budzili ;-)
aga - możesz pousuwać z czyichś postów, to czego nie chcesz ;-)
Przyszłam się pochwalić, ze kupiłam chłopcom sandały na lato za 17,50!!! (zeszłoroczna kolekcja). Nie są żadne oryginały ani skórzane, ale teraz zwyczajnie nas nie stać. Najważniejsze, ze dobrze leżą na nodze ;-)
Chciałam się jeszcze zapytać, czy któraś byłaby chętna na kupno łóżeczka turystycznego chicco (niebieskie), bardzo mało używane - jak coś to wyślę fotki :-)
Eliza, dla mnie to Ty Super Mega Mama jesteś podziwiam Cię!!! i 3mam kciuki, abyś dalej tyle siły miała
a konkretniej, to co Danielowi dolega?
Nickie natychmiast dawaj znać, co Pani doktor stwierdziła!
magdo gratuluję nocki we własnym pokoiku:-) Maksio też coś koło 11miesiąca zaczął spać sam w swoim pokoju
Emilio u mnie było odwrotnie. Myślałam, ze skoro Maksio dał popalić jako niemowlę, to Oluś będzie spokojniejszy, ale się rozczarowałam - dał tak po tyłku, że jeszcze jak to wspomnę, to rwę włosy z głowy
U mnie chłopaki śpią od 19:30 do 6:30, 7:00 i mi to pasuje, tylko, żeby w nocy się nie budzili ;-)
aga - możesz pousuwać z czyichś postów, to czego nie chcesz ;-)
Nickie
mama przede wszystkim :)
Był Pan doktor, przepisał syropki, to tylko z gardła idzie. Pozwolił na "wózkowe" spacery, właśnie z takiego wróciliśmy. Jeszcze słowo o naszym pediatrze. To taki gość około czterdziestki, dwa metry wzrostu, zawsze w garniturze, a jak przyjeżdża do mojego Kacpra, to potrafił usiąść po turecku i gadać z moim dzieckiem po "dziecięcemu" (jak Kacper był malutki).
Wygłupia się z dzieciakami, a mojej Aśce ostatnio śpiewał "chcę oglądać twoje nogi...":-).
Teraz Kacper płacze na sam jego widok, ale moje dziecko starsze to ostatnio ma jakiś problem. Nawet kąpiel przestała mu się podobać. A już o badaniu nie wspomnę.
Wygłupia się z dzieciakami, a mojej Aśce ostatnio śpiewał "chcę oglądać twoje nogi...":-).
Teraz Kacper płacze na sam jego widok, ale moje dziecko starsze to ostatnio ma jakiś problem. Nawet kąpiel przestała mu się podobać. A już o badaniu nie wspomnę.
NICKIE to super lekarza macie no przynajmniej z własciwym podejsciem do dzieci) wiesz mój Kuba ostatnio też bardzo problematyczny się zrobił a po tej chorobie to go nie poznaję na prawde koszmar nigdzie nie moge z nim isc bo mi wstydu narobi
MAKS_OLO SUPER sandałki sama bym takie chciała dla mojego łobuziaka ......oststanio kupilismy mu adidasy pojechalismy sami bo z nim nie ma mowy o przymierzaniu( jak byliśmy z nim to zanim zdjełam but z półki koleżki już nie było w sklepie) no i kupilismy za duże kurcze no nie wiem jakim cudem mierzyłam stopę mierzyłam buta w sklepie a teraz mi się w tych za dużych buciorach przewraca kurcze trzeba schowac na jesień
e szkoda ze nie idzie inaczej cytowac
MAKS_OLO SUPER sandałki sama bym takie chciała dla mojego łobuziaka ......oststanio kupilismy mu adidasy pojechalismy sami bo z nim nie ma mowy o przymierzaniu( jak byliśmy z nim to zanim zdjełam but z półki koleżki już nie było w sklepie) no i kupilismy za duże kurcze no nie wiem jakim cudem mierzyłam stopę mierzyłam buta w sklepie a teraz mi się w tych za dużych buciorach przewraca kurcze trzeba schowac na jesień
e szkoda ze nie idzie inaczej cytowac
Liza
Fanka BB :)
maks olo kurcze ja teraz szkukam łóżeczka turystycznego ale musiałabys wysłac mi poczta... ? Dobra po pierwsze dawaj foty, i pisz ile bys chciala za niego, bo moje fundusze tez ukrócone... ;]
No i dzieki za komplementy...
A Jesli chodzi o to co jest danielowi to lekarz w niedziele (bylismy w opiece nocnej bo o 17:30 Daniel mial 39 stopni goraczki) ze to ostre wirusowe zapalenie... ;] ogolnie, zaczol teraz po 2 dniach kaslac troszke, a katar to mial i teraz juz mu znika...
Chyba do swiat uda sie podleczyc juz ich...
No i dzieki za komplementy...
A Jesli chodzi o to co jest danielowi to lekarz w niedziele (bylismy w opiece nocnej bo o 17:30 Daniel mial 39 stopni goraczki) ze to ostre wirusowe zapalenie... ;] ogolnie, zaczol teraz po 2 dniach kaslac troszke, a katar to mial i teraz juz mu znika...
Chyba do swiat uda sie podleczyc juz ich...
maks_olo
Kwietniowi Chłopcy :)
U mnie podobnie z Olkiem, także pocieszam, że nie jesteś samaTeraz Kacper płacze na sam jego widok, ale moje dziecko starsze to ostatnio ma jakiś problem. Nawet kąpiel przestała mu się podobać. A już o badaniu nie wspomnę.
mi zdarzyło się kupować buty bez mierzenia i na szczęście zawsze trafiłamMAKS_OLO SUPER sandałki sama bym takie chciała dla mojego łobuziaka ......oststanio kupilismy mu adidasy pojechalismy sami bo z nim nie ma mowy o przymierzaniu( jak byliśmy z nim to zanim zdjełam but z półki koleżki już nie było w sklepie) no i kupilismy za duże kurcze no nie wiem jakim cudem mierzyłam stopę mierzyłam buta w sklepie a teraz mi się w tych za dużych buciorach przewraca kurcze trzeba schowac na jesień
a jaki nr nóżki ma synek? Bo moje chłopaki już 25 i 26!!!!!
3mam kciuki za zdrówko Daniela (piękne imię, jak mój brat )maks olo kurcze ja teraz szkukam łóżeczka turystycznego ale musiałabys wysłac mi poczta... ? Dobra po pierwsze dawaj foty, i pisz ile bys chciala za niego, bo moje fundusze tez ukrócone... ;]
fotki postaram się dziś zrobić, bo muszę łóżeczko rozłożyć, bo miałam już schowane napisz mi Twojego meila na priva
chciałabym za nie 150zł + przesyłka. Oluś spał w nim trochę. Chłopaki nic w nim nie szaleli, bo stało w naszej sypialni, a tam nie ma wstępu
Co do przesyłki, musiałabym się dowiedzieć na poczcie czy dostanę taki karton i ile kasy za przesyłkę
łóżeczko dokładnie takie http://allegro.pl/chicco-kojec-spring-lozeczko-turystyczne-promocja-i1551772721.html
reklama