maks_olo
Kwietniowi Chłopcy :)
i bardzo dobrze zrobiłaś! Trzeba też jednak przyznać, że wiele razy bywa tak, że matka za bardzo panikuje, że leci z katarem, ze stanem podgorączkowym... Mi też zdarzyło się iść "niepotrzebnie", ale wolę iść niepotrzebnie niż coś przeoczyćWczoraj jak był u nas lekarz, to opowiedział mi historię, która tylko potwierdza fakt, że czasem lepiej być nadgorliwym niż coś przeoczyć. 12-letni chłopiec dostał 40stopniowej gorączki jednego dnia, rodzice zbijali temp., pojechali do szpitala następnego dnia, bo gorączka nie ustępowała, dziecko zmarło w szpitalu na krwotoczne zapalenie płuc.
Przytoczyłam tą historię, bo nie ma co przejmować się takimi tekstami, jaki walnęła mi pani doktor. Najważniejsze jest nasze dziecko i coś co nazywamy instynktem macierzyńskim, a mój podpowiedział mi, żeby pojechać. Tyle.
dziękuję to prawda - szybko nam to poszło (tak naprawdę był potrzebny długi weekend), ale czytając forum, to mój dzieć już dawno powinien bez pampersa chodzić ja, kiedy Maksio był w wieku Olafa - nawet nie myślałam o zdjęciu pampka i stukałam się w głowę, jak ktoś odpieluchowywał dziecko w takim wieku...Mak_olo Gratulacje dla synka, szybko się odpieluchowaliście! Ja jeszcze nie myślę o tym, a chyba powinnam!