Cześć,wpadłam się przywitać i zdrówka życzyć wszystkim chorym .U nas też wieje jak diabli.
A ja nadal czekam na malucha ...Pozdrawiamy
A ja nadal czekam na malucha ...Pozdrawiamy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziękuję dziś kolejna sucha noc pobudka o 6:40 i pisiu na kibelek boshe, ale puchnę z dumyMaks_olo, gratulacje dla Maksa !!! jestem po dużym wrażeniem, że wytrzymał całą noc !!! sporo starsze dzieci, które znam są jeszcze wysadzane w nocy na śpiocha ;-)
pomysł z prezentami popieram !!! ja milion razy wolałabym coś konkretnego niż 10 lalek albo autek ;-)
No ja z Olkiem też jeszcze nie próbowałam, spróbujemy latem, ale jeśli są pod tym względem podobni, to i tak odpielu****emy się zimą ;-)Gratulacje dla Maksa. Szybko Wam poszło to odpieluchowanie. Ja jeszcze nie próbowałam z Kacprem.
Moja starsza beksa też smoczkowa nadal niestetyy. Za to Aśce w ogóle nie daję smoka.
piękne nie? jak widzę jak chłopcy sobie dają całusa na dobranoc, to serce krzyczy ze szczęścia ;-)jak Filip spał popoludniou zabrałąm Emilkę i pojechałam na zakupy potem do rodziców na kawe wrociąłm a moje dziecko dosłownie rzuciłosie na Emilka z buziakami przytulał ja głaskał tak sie stesknił normalnie miałam łzy w oczach cos pieknego nie wiedziaąłm ze on ja taj kocha