Eliza Maksio też jest szczęśliwy jak mówi o przedszkolu i nie ma czegoś takiego, że nie chce iść do przedszkola... dopiero przy rozstaniu jest płacz :-(
No ale Twoja córcia starsza, to też może być inaczej...
mamaola - ciastolinę chłopaki dostaną na Wielkanoc od Babci (kupiona na grudniowej promocji ;-))
Niestety nie wiem co Oleczkowi na prezent...
U nas do tej pory imprezy odbywały się w wynajętym domu na jakieś 30 osób, ale w tym roku chyba funduszy będzie brak...
Co do szczepień na pneumokoki - zaszczepiliśmy chłopców jak najszybciej, bo mieli kontakt z moich chrześniakiem przedszkolakiem... Meningokoki - zaszczepieni w wieku 1,5 roku
Nickie - Maks też waży 14 kg, ale troszkę wyższy jest ;-)
co do przedszkola- też już miałam myśli, aby go zabrać, po nocach nie spałam i czułam się jak wyrodna Matka, ale przecież przedszkole tyle mu dało...:-)
Też mam takiego sąsiada, ale ma jakieś 30 lat i też muzykę zapodaje do 22... często budzi mi tym Maksia
Nickie i
Emilia współczuję nieprzespanych nocy - moje chłopaki na szczęście na razie odpuścili i się wysypiam
ale pewnie teraz zapeszyłam i w nocy będzie kongo
Dziewczyny!!! Przeczytałam wczoraj jednym tchem książkę POCZWARKA... Była straszna, a zarazem piękna... Nawet się popłakałam - POLECAM!!!