reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MULTIMAMY - wątek główny

Daniel jak sie budzi to chce pić. dostaje odrobinke i zasypia dalej, a czasem chce noska wysmarkac tez:-) bo Daniel byl bezsoczkowy to wola picie :-D hehe z Hania to samo bylo i tez dlugo sie budzila, na picie oczywiscie, a teraz ładnie przesypia bez zadnej pobudki ani na siku, ani na piciu:-)
Dzieciaki sie zajadaja knedlami, no i najmlodszy wstal :dry: a mi jeszcze zostalo kopytka zrobic ehhh... nie wyrobilam sie odrobinke :-p zjadlam 2 knedle i jestem pełna... :szok: :dry: ehhhhhhhh kto chce? :-)

edit, hania zjadla 4 i przyszla do mnie teraz po jeszcze 2 :szok: ciekawe czy zje....
jeszcze 2 mi zostaly :-D zarłok z niej.... haahahaha

reklama
Tosiaczek - ale piękny tort, mniam
Kiniu wszystkiego najlepszego!

My wczoraj poszliśmy na spacer, bo było ślicznie,dzieci posnęły i tak 2 godziny spędziłam na dworze, a dziś źle się czuję, chyba grypka mnie dopadła. Wziełam juz tableti i popijam herbatę z cytryną i miodem.
W czwartek miałam iść na szczepienie z Asią..mam nadzieję, że dzieci nie pozarażam

mi Mąż przed chwilą sandwiche zrobił ;-) ale te knedle dawaj Elizka ;-)

ale się narobiłam - pomalowałam te ściany z artystyczną wizją Olka uffff :-D A mnie jeszcze na przemeblowanie namawia :-D

graz ja też przeziębiona - gardło boli, nos zapchany - masakra :wściekła/y:

na-tuska cieszę się, że z siusiakiem ok;-)
gdy A wieczorami nie ma, to zwyczajnie nie kąpię dzieciaków albo co 2-3 dni, bo już bym miała po kręgosłupie :-(

Ostatnia edycja:
Ahoj!

Dziękujemy wszystkim za życzenia :-)
Moja Kinia zrobiła nam prezent na 2 latka i dokładnie w dniu urodzin zaczęła wołać na nocniczek! :-)
Wczoraj 2 wpadki a dziś ślicznie sama woła :-)
Mam nadzieję, że już teraz będzie lepiej :-)
No i fajnie woła jak się jej kupkę chce, mówi, że "kulki będzie robić" ;-)

na-tuska super, że z młodym oki :-)

Graz dużo zdrówka! Oglądałam jakiś czas temu dzień dobry tvn i tam jakiś doktor się wypowiadał, żeby dzieci nie spały na dworze w ziemie (no, ale dziś pięknie było).

Maks_olo piszesz, że nie kąpiesz chłopców jak nie ma męża...
kurcze a ja się męczyłam sama najpierw w ciąży z Renią (8-9 mies.) kąpać Kinię, a potem jak Renia miała 2 mies i 4 mies. jak nie było męża i sama dwójkę kąpałam... Teraz łatwiej bo Renia stabilnie siedzi to kąpiemy je razem ;-)

dziewczyny, niestety będę musiała sie wypisac z tego wątku:(

niestety nie mam dobrych wiesci. pojechałam do szpitala, pęcheerz płodowy pusty. kosmówka się odkleja, krew się leje.

nie mogłam dzisiaj zostać na zabieg, bo nei ustaliłam z mężem co i jak z małą. mam przyjść w środę lub jeśli będzie krwotok to wczesniej. chyba wybiorę się jutro.

zrobilismy HCG dzis, jutro ma byc do powtorzenia, ale jakby tam była dzidia to byłby to cud.

pytanie tylko, zy tydzien temu lekarz na pewno widzial akcję serca, bo mi nie pokazal tego na monitorze.

O kurcze... marta trzymam kciuki, moze jednak bedzie oki...
A jesli chodzi o akcje serca to mówil ze serduszko jest czy nie? Ja na pierwszym usg z mikim dowiedzialam sie ze serduszka nie ma i za tydzien mialam przyjsc i juz bylo i widzialam jak bilo i slyszelismy...a le to tez od lekarza zalezy pewnie...;] bo u panstwowego np, na usg doprosic sie nie moglam.

Marto 3mam kciuki!!!
na pierwszym USG u nas nie było akcji serca, tylko mały pęcherzyk...

Tosiaczku my czekamy z odpieluchowywaniem do wiosny, bo teraz nie nadążałam suszyć spodni :-D

po co miałam kąpać Maksa i ryzykować leżeniem w szpitalu? przecież przez 2,3 dni dziecko brudem nie zarośnie...
tak samo teraz nic im się nie stanie jak są kąpani co drugi dzień, a ja przynajmniej nie cierpię z powodu bólów kręgosłupa, nie muszę brać leków i chodzić na rehabilitację...
dziś Andrzej był i była kąpiel wspólna chłopaków, następna pewnie w czwartek - żyją i mają się dobrze ;-)

u nas dziś spacer z Olkiem wózeczkiem - ciepło, fajnie - ja chcę wiosnę!!!!:-)

Maks dostał strój na bal karnawałowy :-D - ZGADNIJ KIM JESTEM?

reklama
marto1210 trzymam kciuki, oby cud się zdarzył.
U mnie na pierwszym usg też nie było serduszka - za wcześnie, na następnym już biło.

U nas nocnik to jeszcze daleka przyszłość. Jak zrobi się cieplej, to zacznę Kacpra puszczać w majteczkach, bez pampersa.
Kacper bez kąpieli nie uśnie, u nas to taki rytuał wieczorny, bez tego nie ma spania.

maks_olo super strój. Ale za cholercię nie wiem, za kogo jest przebrany. Ale fajnych masz tych chłopaków.

Wszystkim chorowitkom życzę zdrówka.
U nas coś pobiera Kacpra, w nocy budzi go katar, ale w dzień ok. Daję mu Ribomunyl - taka doustna szczepionka na wzmocnienie, może to pomaga mu zwalczyć wirusa.

Ostatnio mam kryzys spaniowy, albo jedno albo drugie nie śpi. I chodzę na rzęsach. Czytam Was regularnie, ale brak weny na pisanie, nie mogę zebrać myśli.

Do góry