U nas dziś noc super!!! Andrzej spał z Olkiem w pokoju, a ja z Maksem. Nikt mi nie chrapał nad uchem i się wyspałam
teraz obaj chłopcy śpią, Mąż się kąpię, a ja tu buszuje
Graz gratulujemy ząbka ;-) – u Maksa już wszystkie, a Olek nie da zajrzeć
chłopcy też mało, a właściwie nic nie jedzą – chyba jelitówka, bo rzadka kupka i nawet czekolady nie ruszą:-(
Eliza u nas też rozmiar dobry, a Dady przeciekały...:-(
też miałam plan pracować w przedszkolu, a nawet otworzyć własne, ale poczekam, żeby Andrzej interes swój rozkręcił;-)
miałam raz pieluchy Babydream, ale nic specjalnego
co do rodzeństwa – mam o 9 lat starszą siostrę i o 11 lat starszego brata – zawsze marzyłam o siostrze bliźniaczce
z siostrą mam teraz super kontakt, kiedyś się ciągle żarłyśmy, no i rodzeństwo zarzucało rodzicom, ze mnie rozpieszczają...
Emilio my kupujemy chusteczki zielone Pampersa – zawsze na promocjach – 6 paczek po 72 chusteczki za 26 zł, czasami bambino, bo pięknie pachną :-)
u nas też był czas wspólnej drzemki chłopaków, ale gdzie te czasy ;-) (dziś wyjątek, bo choroba dopadła)
janadam – Maks przestał spać w dzień po 2 urodzinach, wstaje koło 7 i idzie spać po 19 - brakowało mi, że nie chciał spać w dzień, no ale teraz chodzi do przedszkola, więc bez różnicy
Olek wstaje po 6, w dzień śpi od 12 (godzinę, czasami dwie), wieczorem idzie spać przed 8 – konsekwencja w kładzeniu spać i tyle ;-)
na-tusko też kupowaliśmy sleep&play z promocji i nie są złe, choć brak gumek po boku trochę denerwujący, ale są takie fajne "chude"
Tosiaczku 100 latek dla Kini!!!!! słodki tort
ja będę musiała zamówić z cukierni 3 torty....