reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MULTIMAMY - wątek główny

reklama
Elizo nic nie zabrali, ale na wypłatę mogą siąść... reszta na zamkniętym :-(

Na-tuska u nas wychodzące trójki = gorączka :wściekła/y: na szczęście mamy to za sobą
3mam kciuki, żeby synek dzielny było i nie bolało bardzo :-)

Moje chłopaki przespali dziś całą noc - od 19:30 do 7:00!!!!!!!!!!!!! normalnie cieszę się jak gwizdek :-D

no to teraz wiem gdzie jestescie jak Was nie ma :-D

gratulacje dla chłopaków :tak: po kolorze czcionki i ilości wykrzykników wnioskuje ze mama przeszczesliwa :-D

Na-tusko niestety zamknięty też kuleje...;( także pamiętajmy o sobie i piszmy!!!! ;) uważam, ze powinnaś zostać wpuszczona na zamknięty, ale Black gdzieś wcięło... :/

Co do przespanej nocy - Mamusia happy, ale oczywiście dziś Młody 3 razy pobudkę zrobił :[

Kochane co dajecie dziadkom od dzieciaków na zbliżające się ich Święta?

O kurcze no tak toż to dzien babci i dziadka za pasem.... ;] niewiem co damy... moze zrobimy z dzieciakami laurki? hania juz umie rysowac, pomoge jej pisac i bedzie git :D

No i Mikołajowi dzis wyszla druga dolna jedyneczka:D wreszcie.....

no to kolejne gratulacje dla Mikołaja!!!! :-)

moi chłopcy jeszcze nie potrafią malować... myślę o kalendarzu z ich zdjęciami

reklama
Do góry