reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

MULTIMAMY - wątek główny

WESOŁYCH ŚWIĄT KOCHANE!!!:-)
spokojnych, radosnych i pełnych nadziei na lepsze jutro...

PS. u nas lipa, bo znowu mam zapalenie gardła i antybiotyk i nie mam na nic siły :-( także Święta do bani...

reklama
Graz wszystkiego najlepszego dla Asi z okazji roczku :-)

Maks_olo dużo zdrówka i siły

A dla wszystkich najlepsze życzenia świąteczne! :-D

Smacznego karpika, ślicznej pachnącej choinki i rodzinnej atmosfery :-D
No i jeszcze grzecznych dzieci ;-)

Narodzenie Miłości...
Żyjemy z nadzieją na Wielką Miłość, która z daleka, jak gwiazda,
wskazuje nam drogę do siebie, której bardzo zależy, abyśmy doszli do celu.
Gdy zobaczycie światło, gdy ukaże Wam się gwiazda betlejemska,
podążajcie za nią...
Tam czeka na Was Miłość – dar od samego Boga.

Każdy z nas ma na tyle dużą dłoń,
że może z niej uczynić Betlejem
Każdy z nas ma na tyle ciepłe serce,
że może przyjąć nowo narodzoną miłość...
do tego wystarczy tylko wiara, nadzieja
a miłość przyjdzie sama.
Odrobiny ciepła dzięki ludzkiej życzliwości,
odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi,
radości w smutku dzięki ludzkiej miłości i nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju.
Wielu darów Bożych w Nowym Roku!

W pełnym blasku Dzieciątka Jezus,
życzę łaski przyjęcia tak cennego – Daru...

cześć dziewczyny
I jak tam po świętach.... u mnie więcej kilo :-) Po wiglii zrobiliśmy roczek Asi. Pięknie zdmuchnęła świeczkę.. nawet musieliśmy zapalać kilka razy, tak jej się spodobało, no oczywiście Szymuś też musiał zdmuchnąć świeczkę.

Ooo graz wsio najlepszego dla małej :***

U nas po swietach hukowo... Maz w wigilie przyjechal o 13 z wiedomoscia ze nie przedluzaja mu umowy i ma race tylko do 31 grudnia tego roku....
A drugi prezent byl lepszy bo Mikiemu w wigilie pierwszy zabek wyszedl. a tak to jakos leci do przodu choc caly czas pod górke... :-(
Dzieciaki podostawaly słodyczy i ubranek pod choinke i kaske.

ehhh...
a u was mam nadzieje ze lepiej jest?

Ojej, to miał mąż niespodziankę na samą wigilię. Życzę aby szybko znalazł nową.
I czemu zawsze mamy wszyscy pod górkę?
U nas też ogrom słodyczy... więc mamusia będzie miała duży zapas :-) bo ciasteczka daję dzieciom, ale tylko takie maślane... i jak na razie nie mam zamiaru paść ich słodyczami.

Imprezkę urodzinową Asi zrobiliśmy po wigilii, tak jak pisałam
Asia pięknie zdmuchnęła świeczkę :
Wrzuta.pl - Zdjęcie 046
była wróżba:
Wrzuta.pl - Zdjęcie 047
i kilka zdjęć:

No i nadal ślicznie przesypia całe noce :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Nie chce sama jeszcze chodzić, ale jak trzyma się za mój pacel, zasuwa, że aż strach :-)
Mało co mówi, ale jak już to konkretnie - Mamo, ama :-)
Je... ogrom, i już widać po niej.
Nie wiem ile waży, ale po Nowym Roku pójdziemy na szczepienie i się przekonamy
Mój synek, zaczyna mniej broić :ico_brawa_01:
Pięknie bawi się z Asią, tłumaczy jej jak się bawi daną zabawką. Karmi, poi, chce ubierać i przewijać.... :-)
Sprząta po niej zabawki i nieraz daje jej pojeździć na koniku czy motorze... co kiedyś nie było do pomyślenia.

reklama
Do góry