witam Laseczki!!!! ;-)
Elizo świnka przepiękna :-)
Black zaległe życzenia dla Ani i przyszłe dla Julci :-)
witam
Izi!!! jak dajemy radę? chyba to da się wyczytać ;-) jak chcesz coś wiedzieć konkretnie, to pisz. U mnie teraz lżej, bo starszy w przedszkolu
Od razu Ci napiszę, że sama nie zdecydowałabym się z własnej woli na tak małą różnice wieku... to jest wielkie szczęście, ale czasami człowiek zapomina jaki jest dzień...
Tosiaczku też uważam to za wieeeelki plus mleka modyfikowanego, że Mąż może karmić i nawiązywać więź z dzieciątkiem :-)
no i kwestia ulewania - lekarze tez mówili, że do pół roku ulewanie... moi chłopcy ulewali do roczku!!!! ale też się nie martwiłam, bo przybierali na wadze :-)
Marto jak widać między moimi chłopcami jest malutka różnica. Będąc w ciąży nosiłam Maksa do ostatnich dni, bo nie miałam wyjścia - musiałam chodzić na spacery, musiałam tulić kiedy płakał. Oczywiście, ze starałam się ograniczać, ale były sytuacje, że się nie dało... i Oluś urodził się zdrowy i nie za szybko ;-)
Byliśmy dziś w Gdańsku, bo musiałam oddać krew do badań i udało się Olka do endokrynologa zapisać :-) lekarka sprawdziła wyniki, zbadała go i ZAMKNĘŁA LECZENIE!!!!! :-) morfologia nadal zła, ale chyba taka jego uroda - po Mamusi