reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

może cos o nas?

czesc dziewczyny :) jest ze mna teraz dobrze.. to znaczy fizycznie dobrze... a przychodze bo sie za wami steknilam.. i chyba stąd te przciaganie do was..
wczoraj wyszlam ze szpitala... bo dostalam anemii... i z mdlalam w domu..

wczoraj od swojego lekarza dostalam jak dla mnie pocieszająco wiadomosc.. to ze jesli chce miec dziecko.. to moge probowac juz od maja ::)

noi i mam teaz drugą wiadomosc.. moze was to nie ucieszy.. ale pogodzilam sie z Mariuszem.. w przyszlym tyg jade do dziadkow do Lidzbarka wiec licze na maly cud.. :)

pozdrawiam i sle buziaczki !!!

Kasia

reklama
Kasiu jest nie wazne ze nas to nie ucieszy! To ty musisz byc szczesliwa i wiedziec co robisz! Mam tylko nadzieje ze on cie nie skrzywdzi i tego goraco ci zycze!!! Trzymaj sie cieplutko i uwazaj na siebie!!!

moje zdjęcie już tu chyba gdzieś jest ale pokaże się jeszcze raz

tu na zdjęciu z moim tatą na weselu siostry we wrześniu zeszłego roku

Co nas nie zabije to nas wzmocni,uważaj na siebie i jeśli chcesz być z Mariuszem,to nigdy więcej nie pozwól mu się skrzywdzić.Zyczę wam wszystkiego najlepszego!!!!

Kasiu witaj uważaj na siebie z anemia nie ma żartów!
jest dokładnie tak jak mówi Krecik najważniejsze jest to co Ty czujesz i czy jesteś z nim szczęśliwa
jeżeli tak jest to się cieszymy i życzymy Ci powodzenia

Olu bardzo bym chciała ale nie mam aparatu nawet komórki z aparatem nie mam :( :( :( :(
moze za jakiś czas dorobimy się cyfrówki

Faktycznie Kamilko , twoja osoba wydaje mi sie znajoma! Slicznie wygladasz w tej sukience, ale jak mowi Ola , chetnie tez zobaczymy brzusio!!!

reklama
Do góry