reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

może cos o nas?

Kasiu życę Ci, żeby się wszystko jak najlepiej potoczyło i żebyś była baaardzo szczęśliwa :) trzymam kciukasy za Was, buźka.

reklama
Jejku Ewan to ty? Jakos inaczej sobie Ciebie wyobrazalam :) Pokazywalas wczesniej jakies starsze zdjecia i calkiem inaczej wygladalas na nich.Niezla laska z Ciebie i bardzo mlodziutko wygladasz :)

SLiczne fotki - no wlanie mialas takie jedno zdjecie przy biurku to jakos inaczej wygladalas :) No no ładną mamusię ma synuś :))

Ja tez jestem w szoku! Wczesniej pokazywalas fotki w jasnych wlosach i az trudno uwierzyc ze kolor moze tak zmienic!!! Wow! Ty wcale nie wygladasz na swoje latka(ktorymi sie tak przejmujesz!!!)!!! Wygladasz bardzo ladnie, ciemne wlosy dobrze ci pasuja i (przepraszam, nie zrozum tego zle) ale cie odmladzaja!!! Moze to tylko takie wrazenie, ale mimo wszystko wygladasz fantastycznie!!! Trzymaj tak dalej!

No tak na każdym zdjęciu, które widziałąm wyglądasz zupełnie inaczej. Jestem pewna, że gdybym Cie zobaczyła na ulicy to pewnie bym przeszła nie poznając Cię.
Wniosek z tąd taki, że tak jak ja lubisz eksperymentować z wyglądem:) Ale moja droga ciąza Ci słuzy:)

reklama
Do góry