reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

może cos o nas?

reklama
No to macie fajnie, będziesz miała z kim na spacerki chodzić i dzieciaczki będą mogły się ze sobą bawić już niedługo. A ja tu na spacery sama jak palec (no nie licząc Amelki w wózeczku)

Trochę Amelii urodziło się w 2005 :-). Ciekawe jak będzie w tym roku. Zanosi się na Antonich ;-)

marzenka82---> witam, mam na imie MARZENA I AKTUALNIE JESTEM W 12 TYGODNIU CIAZY:) WIEC MNIE TEZ LIPCOWECZKA- TERMINEK MAM NA 20-07-2006. NIE JESTEM MEZATKA, NIBY TEZ NIE JESTEM SAMA. OSTATNIO COS POGUBOLISMY SIE W NASZYM ZWIAZKU Z PRZYSZLYM TATUSIEM. WIEC DLATEGO JEST MI TROCHE CIEZKO NA SERDUSZKI MIMO TAK PRZECUDNEGO STANU W KTORYM SIE ZNAJDUJE:( MAM NADZIEJE ZE JAKOS SIE TO WSZYSTKO WYJASNI I ZNOW BEDZIEMY PATRZEC NA SIEBIE MASLANYMI OCZKAMI!!!!
POZDRAWIAM WSZYSTKIE CIEZAROWECZKI BARDZO SERDECZNIE O CIEPLUSIO:) :-* :-*

czesc Marzenka!!! nie martw sie pewnie sie szystko sie ulozy... zobaczysz tak jak u mnie...
choc wiem ze juz nie bedzie tak kiedys...
usmiechnij sie a zaobaczysz ze wszystko sie ulozy...

Cześć Marzenka! Dobrze trafiłaś, bo tu na forum jest więcej dziewczyn w podobnej sytuacji i jak narazie są bardzo dzielne i świetnie sobie radzą. Zresztą powoli wszystkim się zaczyna układać, na pewno i u Ciebie też tak będzie! Dajcie sobie troszkę czasu a ciąża i dziecko scementuje tylko wasz związek. No chyba że chłopak nie jest wart ciebie i dziecka a wtedy to na pewno nie ma co żałować.
Życzę żeby Ci się ułożyło jak najlepiej.

reklama
Jeszcze nie wklejałam swoich zdjęć więc przedstawię się Wam w ten sposób.To są zdjątka z naszego ślubu cywilnego z 17 grudnia 2005 i z wakacji w Łebie 2005.

Do góry