Onanana a gdzie kupiłaś tą książeczkę z tej stronki co AnnaJ podała też chce kupił taką tylko kurde jakoś ostatnio marnie u mnie z wyjściami do sklepu nie chce mi się może zamówię przez neta a ty AnnaJ zamawiałaś z tej księgarni internetowej co podałaś czy stacjonarnej ;-)
reklama
AnnaJ007
Fanka BB :)
mirelka ja zamawiałam z ksiegarni internetowej, nie z tej akurat co podałam, nie pamiętam tez ceny bo zamawiałam kilka książek.
onanana to fajnie że mąż zadowolony z książki, jest jeszcze z odgłosami pojazdów to może pod choinkę mu kup
onanana to fajnie że mąż zadowolony z książki, jest jeszcze z odgłosami pojazdów to może pod choinkę mu kup
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Gola u nas juz tatus szaleje i kupil(niby Samiemu) autko Audi zdalnie sterowane ale cos mi sie wydaje ze Sami to byla tylko wymowka bo teraz to tatus jezdzi autkiem a synek goni za nim i probuje je zlapac i tatus ma niezla frajde przy tym :-)
anus sliczna kiecuszka oj mariczka bedzie cudnie wygladac wniej :-)
anus sliczna kiecuszka oj mariczka bedzie cudnie wygladac wniej :-)
Gola84
Sabrinaa - i tak pewno bedzie, że tatuś i mlody beda sie klocic o zabawki, hehe.
Zamowilysmy z babcia dla POli:FISHER PRICE AKTYWNY STOLICZEK STOLIK INTERAKTYWNY (2763727237) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - ponoc dzieci tym modelem sie dlugo bawia - zobaczymy
Zamowilysmy z babcia dla POli:FISHER PRICE AKTYWNY STOLICZEK STOLIK INTERAKTYWNY (2763727237) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - ponoc dzieci tym modelem sie dlugo bawia - zobaczymy
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Gola bardzo fajny stoliczek :-) mysmy kupili ten szescian interaktywny mlodemu zamiast stolika i bawi sie nim ale niedlugo ale teraz tez wszystkie zabawki co ma tez niebardzo go interesuja :-) woli biegac i krzyczec a najlepsze zabawki to telefony,piloty i akcesoria kuchenne :-) a ostatnio nawet kosz na smieci jest super a zwlaszcza do wyjadania nie smiejcie sie ale nie glodze dziecka a ostatnio znalazlam go biegajacego z kawalkiem pomidora ktory wyciagnal z kosza na smieci
Moj maz tez oczywiscie szaleje z zabawkami typu auta sterwoane itp... ale to naturalne ;-) to jeszcze nic - nasz sasiad ma dwie córki a i tak je obkupil w narzedzia z dzwiekiem, skutery, jezdziki, auta sterowane i ciuchcie
mirelka a takie ksiazeki jak annaj pokazala sa wlasnie okazyjnie w Lidlu Oraz na codzien mozna je zkupic w Careforr czy Real na dziale z ksiazkami. W auchan maja tez spory wybór. No i w ksiegarniach takze Na allegro jest chyba tylko jeden rodzaj tej ksiazki jak patrzylam. Ceny ok 20-30zl
a nie jest spory wybor!
http://allegro.pl/ksiazki-dla-dzieci-i-mlodziezy-ksiazki-z-dodatkami-66783
a w lidlu to takie daja
http://allegro.pl/zwierzeta-morskie-dzwiekowa-z-dzwiekiem-lusterko-i2720288503.html
Z tym lusterekiem sa swietne! Tam sie wyświetlaja obrazki.
mirelka a takie ksiazeki jak annaj pokazala sa wlasnie okazyjnie w Lidlu Oraz na codzien mozna je zkupic w Careforr czy Real na dziale z ksiazkami. W auchan maja tez spory wybór. No i w ksiegarniach takze Na allegro jest chyba tylko jeden rodzaj tej ksiazki jak patrzylam. Ceny ok 20-30zl
a nie jest spory wybor!
http://allegro.pl/ksiazki-dla-dzieci-i-mlodziezy-ksiazki-z-dodatkami-66783
a w lidlu to takie daja
http://allegro.pl/zwierzeta-morskie-dzwiekowa-z-dzwiekiem-lusterko-i2720288503.html
Z tym lusterekiem sa swietne! Tam sie wyświetlaja obrazki.
Ostatnia edycja:
dziewczyny, ja z książeczek z dżwiękami bardzo polecam te:
ZABAWKI > OD 10 MIESIĄCA | Sklep internetowy Bajkowachatka wózki dla dzieci , łóżeczka, foteliki samochodowe, kojce, leżaczki, akcesoria niemowlęce, meble dla dzieci, krzesełka do karmienia, komody kąpielowe, kosmetyki, zabawki
my mamy odgłosy zwierząt i odgłosy miasta. mała ma frajde że na każdej stronie jest guziczek i sa różne dźwięki.
ZABAWKI > OD 10 MIESIĄCA | Sklep internetowy Bajkowachatka wózki dla dzieci , łóżeczka, foteliki samochodowe, kojce, leżaczki, akcesoria niemowlęce, meble dla dzieci, krzesełka do karmienia, komody kąpielowe, kosmetyki, zabawki
my mamy odgłosy zwierząt i odgłosy miasta. mała ma frajde że na każdej stronie jest guziczek i sa różne dźwięki.
onanana
mirelko ja kupiłam u mnie na mieście w ksiegarni. Zapłaciłam 28 zł więc sie opłacało.
AnnaJ poplułam sie aż jogurtem który właśnie jem hehehe
Gola fajny ten stoliczek ale kurde ta cena... Maja jeszcze się bawi tym stolikiem który jej w komisie kupiłam.
Mój D teraz bardzo chetnie bawi się Mai klockami drewnianymi. Buduje jej fajne wieże hehe Ja czekam aż Maja będzie starsza i będziemy razem mega duże puzzle razem układać.
AnnaJ poplułam sie aż jogurtem który właśnie jem hehehe
Gola fajny ten stoliczek ale kurde ta cena... Maja jeszcze się bawi tym stolikiem który jej w komisie kupiłam.
Mój D teraz bardzo chetnie bawi się Mai klockami drewnianymi. Buduje jej fajne wieże hehe Ja czekam aż Maja będzie starsza i będziemy razem mega duże puzzle razem układać.
reklama
AnnaJ007
Gola my mamy ten stoliczek i Tymo go uwielbia, tańczy przy nim itp...