reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

alma właśnie ja myślałam nad taką książeczką aby kupić małej..ona uwielbia coś naciskać a jak coś gra to już w ogóle,
Ma takiego fajnego misia co gra la bamba jak przy nim tańczy uwielbia go :-)

reklama
Teraz jest chyba taki etap ksiązeczkowy :tak:Kuba mi wszystkie sciaga z półki... Mamy cala mase ksiązeczek kartonowych albo z pianki ktorych nie zniszczy tak szybko - choć dwie już musialam kleic :-p no i mamy jeszcze poodbne jak Anna wklepila ksiazeczki z dzwiekami dzikich zwierzat oraz zwierzat ze wsi (wlasnie zakupione w Lidl;-))
Pamietam ze te grajace ksiazeczki to jedyna rzecz porzy ktorej maciek chcial mi jesc :-D wiec byly stale w obiegu :tak: A teraz szukam jeszcze co by dokupic jakies z dzwiekiem ;)

Anus piękną macie sukieneczkę, mam nadzieję że nam pokażesz fotki jak mała się będzie w niej prezentować:)

Macie już kupione sanki dla dzieciaczków, ja się pomału przymierzam tylko nie wiem jakie może coś polecicie, :tak:

MIRELKA my mamy drewniane sanki z oparciem. I jeszcze pasek parciany do zapiecia dziecka oraz spiworek do sanek zeby nie marzli

reklama
Anus piękna kieca!!!!
mirelka myślę że u nas będą sanki drewaniane z oparciem raczej. Podobno a auchan sa fajnie.
Anna wczoraj kupiłam Mai taką książeczkę ale bardziej się podobala tatusiowi niż jej...

Do góry