reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

mirelka kupilismy takie zwykle klocki 60szt na sam poczatek sa idealne i faktycznie maly jest jak na razie srednio zainteresowany budowaniem ale uwielbia rozbrajac wszystko to co my zbudujemy,lubi wyciagac je z worka a tak to jak na razie najwieksza frajde z nimi ma tatus :-) u nas ksiazeczki tez sa ok Sami lubi se ogladac je i mysle o jakis wlasnie dzwiekowych zeby mu zakupic moze jeszcze uda mi sie na urodziny jesli cos znajde :tak: a wozeczek z klockami co wkleilas bardzo fajne i praktyczne bo jak nie klocki to w przyszlosci nawet lalki se moze w nich wozic Liwia:-)
a kocki to takie kupilismy:
klocki.jpg

reklama
mirelka- moja mała też nie umie się bawic zabawkami no może jedynie lubi to autko do jeżdżenia co anus pokazywała bo tam ma melodyjki i ciągle włącza alarm:-DDla Zuzi najlepsza zabawa to przeskakiwać z kanapy na fotel i wszelkie kable. W ogóle ona lubi wszędzie sie wspinać- chodzic nie umie ale wszędzie wejdzie

Ssabrina super klocki właśnie ja się zastanawiam nad jakimiś...mała zauważyłam że lubi wkładać do takiego żółwia klocki ale się denerwuje bo są różne kształty i nie umie włożyć a klocki może i by sobie układała.
nimffi super są te grające książki a jakie pioruny drogie mam zamiar właśnie takie kupić..bo mała uwielbia książki ogląda coś sobie pokazuje i się śmieje :-Da grająca na bank by jej się podobała ;-)

Filipkowa mama to twoja tak ja moja sama sobie zabawy wymyśla olewając zabawki, wszędzie wlezie, do każdego kąta, a najbardziej to lubi bawić się kabelkami
Ssabrina z tymi klockami to tak jak u Nas my coś tam jej zbudujemy a ona wszystko rozbiera i pakuje do wiaderka na klocki, sprząta po sobie hihih
Nimffi mamy jedną książeczkę z głosem pieska muszę kupić jeszcze coś ciekawego
Gola fajne te klocki Maja ma takie od onanay jak dobrze kojarzę, :tak:

mirelka Ja mysle ze w bobikow wieku takie sprzatanie i rozbieranie budowli jest normalne i raczej nic wiecej nie powinnismy wymagac od dzieciaczkow a budowanie pewnie przyjdzie z czasem jak beda troszke starsze :tak: ale i tak fajnie ze Liwia lubi posprzatac je u nas bardziej Sami lubi je wywalac mam nadzieje ze nie wyrosnie z niego jakis balaganiaz :-)
Gola fajne klocuszki :-)
ankusch no to warto kupic klocuszki jesli Martynka wykazuje zainteresowanie z innymi klockami.

ankush mirelka ja kupilam Kubie wlasnie taka ksiazeczke z organkami jako prezent od dziadka i czekam az przyjdzie z allegro. Nie droga bo 25zl ;-)
wpisalam "ksiązeczka" w dziale "zabawki: dla niemowlat" i jest kilka w przystepnej cenie.
BTW teraz na dniach mikołaj i świeta wiec na pewno zaraz rzuca ksiazeczki dzwiękowe do Lidla! Ok 20-30zl kosztuja i rzucaja je do lidla przed dniem dziecka albo swietami ;-) w biedronkach tez mozna poszukać :tak:

MUZYCZNA KSIĄŻECZKA~ORGANKI Z ODGŁOSAMI ~OKAZJA (2771020642) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
O Alma, to widzę, że ja muszę cierpliwie próbować, bo u nas narazie etap burzenia ;-) Mój Artik uwielbia książeczki, sam je sięga ze sto;u, siada na podłodze i "czyta" po swojemu. Padłybyście ze śmiechu, jak się nad nimi rozprawia :-)

Do góry