reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Mirelka, Gola - fajne leżaczki I popieram to co dziewczyny napisały, żeby nie szaleć na początku z maleństwem w leżaczku .
My kupiliśmy na allegro używany z Fisher Price, ale w super stanie, i co najważniejsze - o wiele taniej niż nowy o taki:
My kupiliśmy na allegro używany z Fisher Price, ale w super stanie, i co najważniejsze - o wiele taniej niż nowy o taki:
Załączniki
Kochane, mam do Was pytanie, czy bierzecie na wyjście ze szpitala zimową czapkę i szalik? może już był taki temat, jak tak, to przepraszam, ale tak mnie właśnie naszło. Mamy jakieś czapki, ale w sumie żadnej takiej ciepłej...
Sara_R
Fanka BB :)
Ja kupiłam Natankowi kojec CAM i matę edukacyjną Fisher Price.
Kupiłam obie rzeczy używyne w super stanie. Bardzo mi się przydadzą ponieważ pokoik Natanka oraz nasza sypialnia gdzie jest jego łóżeczko są na górze, dzięki kojcowi nie będę musiała latać do góry do łóżeczka żeby sobie bezpiecznie posiedział, potem bedzie to jego kącik z zabawkami w pokoju gdzie bedziemy przebywac.
Kupiłam obie rzeczy używyne w super stanie. Bardzo mi się przydadzą ponieważ pokoik Natanka oraz nasza sypialnia gdzie jest jego łóżeczko są na górze, dzięki kojcowi nie będę musiała latać do góry do łóżeczka żeby sobie bezpiecznie posiedział, potem bedzie to jego kącik z zabawkami w pokoju gdzie bedziemy przebywac.
Ostatnia edycja:
AniaSm
ja mam taką pośrednią pomiędzy naprawde ciepłą a cieniutką ;-) ,szalika wogóle nie mam bo raczej nie będe używać dla takiego maleństwa ;-)Kochane, mam do Was pytanie, czy bierzecie na wyjście ze szpitala zimową czapkę i szalik? może już był taki temat, jak tak, to przepraszam, ale tak mnie właśnie naszło. Mamy jakieś czapki, ale w sumie żadnej takiej ciepłej...
potworek mam taki sam leżaczek i jest w użyciu już prawie 2 lata :-),mój Kuba bardzo go lubi dlatego pewnie niunia nieprędko do niego zasiądzie ale mam też huśtawkę i matę więc spokojnie damy rade ;-)
Sara świetna ta mata
reklama
Cocca
szaliczka nie mam, mam kombinezon zapinany pod szyjką. Biorę czapeczkę bawełniano-mikrowłokno.Kochane, mam do Was pytanie, czy bierzecie na wyjście ze szpitala zimową czapkę i szalik? może już był taki temat, jak tak, to przepraszam, ale tak mnie właśnie naszło. Mamy jakieś czapki, ale w sumie żadnej takiej ciepłej...