reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

Dzisiaj doszedł kolejny prezent, a raczej zestaw prezentów- dziadek postanowił zafundować wnukowi "porządne" łóżko, co by nie spał w turystycznym, dorzucił do tego od razu materacyk komplet pościeli z wypełnieniem i kosz na zużyte pieluszki z 4 wkładami ;)

Załączniki

• playmatbeige1.jpg
    playmatbeige1.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 58
  • 1882866627.jpg
    1882866627.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 49
  • 1901368460.jpg
    1901368460.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 52
  • 110205092817662.jpg
    110205092817662.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 42
reklama
O bardzo fajne łóżeczko :) Jakoś wcześniej mi się nie rzuciło w oczy :-) My swoje wczoraj też już skręciliśmy, nie wiem jakim cudem, ale udało nam sie kupić wymarzone - Klupsia z żyrafką :) Ogólnie mam faze ostatnio na żyrafki, bardzo dużo rzeczy mam z tym motywem :)

Julianna rozpieszczają maluszka;) Ale niech rozpieszczają póki mogą;)

Ja dziś zrobię przemeblowanie w pokoju i zrobię zdjęcie to Wam pokażę łóżeczko i pościel;) Ja mam takie łóżeczko ŁÓŻECZKO SOSNOWE DUMBO W KOLORZE JASNY/ORZECH (1874732788) - Aukcje internetowe Allegro z motywem misia takiego dużego. łóżeczko mi się bardzo na żywo podoba;) I cena nawet nie zła bo nie całe 200zł łóżeczko to tanio;)
Super wyrko będzie mieć Wikusia:) Podoba mi się takie połączenie ciemnego z jasnym:)

Julianna no to dziadkowie rozpieszczaja wnusia,super gest z ich strony :-)
Niuniunia super lozeczko,Ja mam takie same tylko ze mam motyw misia z gwiazdka i jestem bardzo zadowolona tzn super sie prezentuje a jaki bedzie w praktyce to sie okaze pozniej :-D

reklama
niuniunia ja mam takie same tylko z żyrafką, a też zamawiałam na allegro i za łóżeczko materac i przesyłkę zapłacilismy ok 270 zł, więc też bez tragedii, a jak narazie bardzo nam sie podoba :) mam nadzieję, że małemu też będzie :)

Do góry