Dzisiaj doszedł kolejny prezent, a raczej zestaw prezentów- dziadek postanowił zafundować wnukowi "porządne" łóżko, co by nie spał w turystycznym, dorzucił do tego od razu materacyk komplet pościeli z wypełnieniem i kosz na zużyte pieluszki z 4 wkładami
reklama
AnnaJ007
Fanka BB :)
Julianna chyba pierwszy wnusio...))Sliczne lozeczko
O bardzo fajne łóżeczko Jakoś wcześniej mi się nie rzuciło w oczy :-) My swoje wczoraj też już skręciliśmy, nie wiem jakim cudem, ale udało nam sie kupić wymarzone - Klupsia z żyrafką Ogólnie mam faze ostatnio na żyrafki, bardzo dużo rzeczy mam z tym motywem
Niuniunia20
Julianna rozpieszczają maluszka Ale niech rozpieszczają póki mogą
Ja dziś zrobię przemeblowanie w pokoju i zrobię zdjęcie to Wam pokażę łóżeczko i pościel Ja mam takie łóżeczko ŁÓŻECZKO SOSNOWE DUMBO W KOLORZE JASNY/ORZECH (1874732788) - Aukcje internetowe Allegro z motywem misia takiego dużego. łóżeczko mi się bardzo na żywo podoba I cena nawet nie zła bo nie całe 200zł łóżeczko to tanio
Ja dziś zrobię przemeblowanie w pokoju i zrobię zdjęcie to Wam pokażę łóżeczko i pościel Ja mam takie łóżeczko ŁÓŻECZKO SOSNOWE DUMBO W KOLORZE JASNY/ORZECH (1874732788) - Aukcje internetowe Allegro z motywem misia takiego dużego. łóżeczko mi się bardzo na żywo podoba I cena nawet nie zła bo nie całe 200zł łóżeczko to tanio
Gola84
Super wyrko będzie mieć Wikusia Podoba mi się takie połączenie ciemnego z jasnymJulianna rozpieszczają maluszka Ale niech rozpieszczają póki mogą
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Julianna no to dziadkowie rozpieszczaja wnusia,super gest z ich strony :-)
Niuniunia super lozeczko,Ja mam takie same tylko ze mam motyw misia z gwiazdka i jestem bardzo zadowolona tzn super sie prezentuje a jaki bedzie w praktyce to sie okaze pozniej
Niuniunia super lozeczko,Ja mam takie same tylko ze mam motyw misia z gwiazdka i jestem bardzo zadowolona tzn super sie prezentuje a jaki bedzie w praktyce to sie okaze pozniej
reklama
niuniunia ja mam takie same tylko z żyrafką, a też zamawiałam na allegro i za łóżeczko materac i przesyłkę zapłacilismy ok 270 zł, więc też bez tragedii, a jak narazie bardzo nam sie podoba mam nadzieję, że małemu też będzie