reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

Madzia ja wlasnie tak samo odslanialam troszke ochraniacza z jednego boku zeby synka lepiej widziec, choć i tak latalam w nocy do lozeczka wiele razy zeby z bliska zobaczyc czy jest ok;-)

Bryszkqa ja dzis wstawilam link do poscieli wlasnie z Allegro ktora zamierzam kupic :tak: u mnie posciel antyalergiczna sie nie sprawdzila bo zrobily sie grudki wiec teraz nie zwracam na to uwagi. Poszewki na pewno bawelaniane, a przescieradlo polecam frotte na zime ;-)
KOŁDERKA + PODUSZKA 90x120 Produkt Polski Najtanie (1678910048) - Aukcje internetowe Allegro

juliett ja tez mam śpiworki do spania dla dziecka ;-) ale kolderke i tak kupie. Pamietam ze Macka wolalam ubrac w cos lekkiego (nawet samo body) a na to cieńki śpiworek i pod kolerke :-) a jak lozeczko bedzie ci stalo pod oknem to moze byc za zimno w samym śpiworku? No nie wiem, ja tam Macka kladlam do spania mocno opatulonego 9jak napisalam wyzej) i wole tak niz martwic sie ze zmarznie. Nie przegrzewal sie, bo to kontrolowalam - to najwazniejsze.

reklama
nimfii dzieku wielkie to sporo taniej niż w sklepie, ponad 70 zł w kieszeni ;) będe się ostro targować bo facet obiecał przy wiekszych zakupach dobre rabaty ale jak mnie nie zadowolą to zakupię coś w tym stylu właśnie ;)
Też uważam że kołderka musi być, tym bardziej że ja idę na stancję i nie mam pojęcia czy to będzie ciepłe mieszkanko czy może chłodniejesze..

U nas w domu jest dość ciepło, z resztą ja nie chcę przegrzać malucha, tak więc jeszcze dokładnie przemyślę wady i zalety zarówno śpiworka jak i kołdry. Ale myślę, że zawsze jest złoty środek :)

Bryszka a ja wlasnie ta antyalergiczna posciel kupilam za 100zl i to najgorzej wydana stowa, bo to co sie posciela stalo to nie warte złotówki. Ja u tego sprzedawcy kupie kilka rzeczy wiec oplaca mi sie taka posciel zakupic -to i ak 2 lata w uzyciu bedzie a pozniej przerzut na wieksza posciel co starczyc ma na dluzej :tak:

śpiworki są super też zamierzam kupić siostra sobie chwaliła przy swoim maluszku z 2 na pewno zakupię sprawdzi się albo nie wszystko wyjdzie w praniu ;-)

ja znów zakupiłam kolejne body nie mogłam się oprzeć i śliczną białą bluzę z kapturem z Georgia i do tego 2 pary białych skarpetek i niedrapki też białe jakoś kolor różowy do mnie nie przemawia:-)

myślę, że u nas styknie śpiworek i ewentualnie kocyk, ja nienawidzę kołder, nawet w zimie nie śpię pod kołdrą wolę się już dwoma kocami nakryć, a łóżeczko nie będzie pod samiuteńkim oknem, ale w pobliżu, zobaczymy jak się urodzi, ale raczej nie nastawiam się na pościel

miałam czekać do poniedziałku, ale coś kazało mi wdepnąć do lumpeksu i nakupiłam:

dscf6675.jpg

dscf6679.jpg

dscf6681v.jpg

dscf6683f.jpg

reklama
Śliczności, ja mam już skompletowane bodziaki, kaftaniki, na rozmiar 56 oraz 62 mam ok 20 szt mam też już 3 pajace bawełniane brak mi jeszcze cieplejszych pajacyków i jakiś śpioszków

Do góry