mirelka tak te Pampersy za 43 zl sie oplaca
my jeszcvze nie kupujemy bo nie jedna promocja zaraz bedzie ;-)
ponko zauwazylam ze i w marketach maja nieraz takie rzuty Pampersow z niemiec czy innego kraju
Kupowalam takie i sa nawet troszke inaczej wykonane, moze lepiej, ale nieznacznie
Na Allegro moza poszukac pieluch na odbior osobisty bo widze ze tez sie oplaca
Jesli myslisz o laktatorze to jedna z lepszych firm jest na pewno Medela. Mialam Medele ale do recznego odciagania - urzadzenie świetne, jednak reka boli przy takim urzyciu. Z elekrycznej Medeli bardzo popularny jest Medela Mini Elektric, bo latwy w urzyciu i niewielki.
Na drugim miejscu stawialabym elekryczny laktator Aventu, bo tez ma dobre opinie, a fajne wyjscie jesli chcesz miec np buteli z Aventu, bo po prostu odkrecisz butelke od laktatora, zalozysz smoczek i jedzonko gotowe dla dziecka ;-)
No a jak stac cie na coś wiecej to Medela Swing
Posiada taki nowoczesny system odciagania ktory dodatkowo stymuluje brodawki i piersi do wiekszej produkcji pokarmu i naśladuje odruch ssania dziecka. Tylko ze ten ciezko zabrac na uczelnie, bo jest wiekszy.
I nie zapomnij o podgrzewaczu, bedzie ci potrzebny ;-)
Ssabrinaa ja nie mialam sterylizatora. Poprostu wyparzalam butelki wrzatkiem, a raz na jakiś czas zagotowywalam w wodzie w garnku.
Aniasm a moze ta dostawka do wozka nie bedzie ci potrzebna ;-) tez sie nad tym zastanawialam przez chwile, ale w sumie Maciek od roku juz tylko spaceruje i sie nie meczy, wiec chyba sobie odpuszcze taka przyjemnosc, a raczej dla niego
margana ja podgrzewacz uzywam do dziś dnia ;-) dla mnie jest on niezbednym urzadzeniem
W zasadzie jest wlaczony przez cala noc i stoi w nim woda na mleko. Jak sie budzimy rano to tylko proszek wsypuje i gotowe. Wczesniej chodzilam rano do kuchni gotowac wode w czajniku, ale teraz leń mnie opanowal i wole trzymac ja w podgrzewaczu. No a w zeszlym roku jeszcze herbatki trzymalam w podgrzewaczu bo maciek wstawal w nocy sie napic.
Madzia świetne zakupy! Za to lubie Allegro! Nieskie ceny a świetny produkt.