reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

Andrzelika super ciuszki!

Ja na razie już nie muszę kupować, dostałam od siostry sporo ubranek, większość typowo dla dziewczynki a ja nie wiem jeszcze co będę miała:-) prałam na razie w zwykłym proszku i płynie, mąż wszystko wieszał wrócił taki umęczony, jakby nie wiem co robił, stwierdził, że nigdy tak się nie zmęczył wieszaniem porania, wszystko takie malutkie:-D niech się przyzwyczaja!

reklama
o to reszta kolekcji :p zrobiłam tylko tak złożone, bo za dużo było by zdjęć,a ja mam tylko zdjęcia z tel i kijowo wychodzi, też kupiłam jakby to powiedzieć leginsy z zakrytymi stopami gruby materiał czy połowa śpioszków dół ;P kurteczka wiosenna jest, itp... J.jpg musicie wejść osobno na zdjęcie...

andrzelika wow! Macie już prawdziwą kolekcję!! Suuuper ciuszki!:-) Mały będzie miał prawdziwą rewię mody :-D

cieszę się, że trochę ich mam, moja szwagierka rodziła w maju to może mi da w listopadzie jakieś po swoim synku :) bo ma dużego małego to akurat wyrośnie :) ja jej tam ciuszki dawałam jak poroniłam to może ona też mi da :p

Andrzelika super ciuszki,no i masz tego naprawdę sporo:szok:

Ja jeszcze wczoraj dokupiłam dwie bluzeczki z krótkim rękawkiem,bo mam zamiar zakłądac takie na body z długim rękawem.W promocji były w tesco za 10 zł:tak:
No i chyba już zakończe zakupy w tym miesiącu:sorry: chociaż zobaczymy jak sie jeszcze sprawa na allegro potoczy:-p

cocca no dokladnie niech maz sie przezwyczaja do wieszania prania ;-) u nas jest to zadanie tylko dla faceta, bo mnie sie nie chce skakac pod sufit, a on jest wysoki ;-) No te malenke ciuszki to jest tragedia w wieszaniu, ale na szczescie szybko schna :tak:

andrzelika wyprawka jak sie patrzy ;-) zdaje sie ze masz juz spora czesc, a moze nawet wszystko? Bardzo owocne zakupy :-)
No i moja szwagierka tez urodzila w maju blizniaki, tylko ze wczesniaki. Obiecala mi ubranka po maluszkach ale te w rozmiarach ponizej 50 raczej mi sie nie przydadza, wiec pozostaje mi czekac do listopada az maluchy wyrosna z tych ubranek na rozmiar 0-3msc.

Qrcze a ja juz nie wiem jak mam dysponowac kasa..... Zrobilam zakupy na 300zl dopiero w zeszlym tygodniu, a jeszcze w planach kolejne 200zl do wydania. No ale nic, przynajmniej nie wszystko na raz bede musiala kupic. A dodam ze zakupy robie tez dla Macka ;) zebyscie nie myslaly ze poszalalam z ta wyprawka :D

Ostatnia edycja:
jeszcze koleżanka mi też mówiła, że mam nic nie kupować, bo ona mi da, ale jej małe waży 2100kg i dopiero ma rodzić w sierpniu a mi się wydaje, że ja będę mieć ponad 3600kg na bank , bo w naszej rodzinie mniejszego nie było i u męża też także jej dziecie nie zdąży wyrosnąć, moje jak się urodzi to będzie takie jak jej hehe :p a ciuszki wtedy 56cm będą na nic :)

andrzelika sliczne ubranka i juz masz dosc sporo tego :-D
A Ja jeszcze nic nie mam :oo2:
Ale wczoraj na ebay upatrzylam nowe lozeczko dla dzieciaczka i do tego za darmo materac i to bardzo tanie wiec chyba przez weekend zrobie pierwszy zakup:-D a i jeszcze znalazlam przesliczny komplet 6-cio czesciowej poscieli nowej i tez bardzo tanio wiec powoli i Ja zaczynam zakupy :-)

reklama
Moje wczorajsze zdobycze lumpowe:

dscf6712w.jpg

dscf6713.jpg

czaję się również na allegro na licytacji wózka X-lander XA, jutro koniec, zobaczymy.....

Do góry