reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

u mnie z racji małej ilości sklepów króluje HM i w sumi mają dobre gatunkowo bodziaki no i kupuje przede wszystkim te które nie mają metki na karczku tylko nadruk :) ,
jak poprzednim razem nie kupuje roz 56 ,tylko zaczynam od 62 , bo te mniejsze zawsze pod sam koniec ciąży można dokupić jak lekarz mówi ile dzidzia mniej więcej waży i mierzy
Tylko hm to już inna liga cenowa szkoda wydać 20-30 zł na body które dziecko kilka razy będzie miało ubrane... a razy ileś tam sztuk danego ciuszka to pokaźna suma... chyba że na jakąś fajną wyprz udałoby się trafić.....

reklama
Co do wyprzedaży, to z okazji dnia dziecka w KappAhl teraz jest wszytko dla dzieci -20% chyba do początku czerwca. Na pewno się przelecę i zobaczę co tam mają ciekawego :-)

Na Allegro warto kupic te bodziaki 7paki ED :tak: Choc w UK sa one doslownie za grosze a w PL sprzedaja je duzo drozej, ale to i tak sie oplaca. Wiem bo moja szwagierka ma sklep z ubraniami dzieciecymi ktore sprowadza z Angli ;-)

Bylam tez zadowolona z bodziakow tej firmy.
Nicol :: Nicol ::
U mnie w sklepie bodziki za ok 14-15zl i ladniejsze niz w ofercie ze strony internetowej ;-) Nawet zamawialam u Pana ze sklepue specjalne napisy np Kocham dziadka :-D
Ale to dla starszego dziecka - ponad rok jak mial maciek, bo one na długo wystarczaly i nawet nie niszczyly sie.

A u mnie w sklepie osiedlowym najwiecej schodzi bodzikow tej marki
Body 80 Nowa Kolekcja Wiosna 2011 z SUPER NAPISAMI (1613925017) - Aukcje internetowe Allegro

W sklepie w tej samej cenie co w necie 10-12zl za szt. Jakość bardzo dobra.

AniaSm dzieki za info! Bo ja caly czas na kupnie jestem ;)
Juz spotkalam sie z ta firma Snow Bear ale zastanawialm sie czy to cos porzadnego. Teraz mam jedna opinie :)

sama mam zamiar go kupić i też liczę na to że będzie dobry :))

ankusch popróbuj go na sobie przez kilka dni ;) ,ja kupiłam kiedyś taki do czoła tylko niefirmowy (tutaj w no) i dopóki bateria nie padła to działał dobrze a po wymianie za każdym razem pokazywał temp 34,4 -35,5 hehehe

AniaSm to ja własnie ten mam i wyciągam średnią z trzech pomiarów,bo każdy inny ;-)
Nimfii wydaje mi się,ze jak na polskie ceny to 50 zł za 7 szt.bodziaków to i tak całkiem dobra cena.Ja gdybym miała teraz kupowac(a kto wie ,moze trzeba będzie dla dziewczynki ;-)) to bez zastanawiania się kupiłabym Early Days:tak:. Jakościa to one się wcale nie róznią od tych np. ze Smyka gdzie 20 zł kosztuje sztuka.

reklama
A to jesne ze sie oplaca te 7 paki.... :) Zwlaszcza ze sa tez promocje za mniej niz 40zl ;)
A jak mi powiedzieli ile placa za nie w Angli to az mi sie wierzyc nie chcialo, ze moga miec je tam za grosze ... A w Polsce jednak ponizej 10zl ciezko cos kupic w sklepie dla dziecka.

Aha! Zeby nie bylo watpliwosci co do Early Days- te 3paki body z dl rekawkiem sa tez super, tak samo jak 2pak pizamek ktore uwielbialam zakladac Mackowi - strasznie wygodne na noc. Pajacyki tak samo dla mlodszego dziecka ;)

No i bezkonkurencyjne sa ciuszki Nexta. Nawet uzywane wygladaja jak nówki. Te co mialam zupelnie sie nie zniszczyly, ani troszke.
George tez sa fajne :)

Ostatnia edycja:
Do góry