reklama
B
Bryszka
Gość
Mam pytanie do mam
Nasze bąble będą zimowe więc czy jest sens kupowania krótkich rękawków??? wszędzie gdzie czytam jest napisane by krótkie i długie rękawki tak pół na pół kupować ale to będą chłodne dni.... mam wątpliwości
Nasze bąble będą zimowe więc czy jest sens kupowania krótkich rękawków??? wszędzie gdzie czytam jest napisane by krótkie i długie rękawki tak pół na pół kupować ale to będą chłodne dni.... mam wątpliwości
Myśłę, że warto mieć tez troszkę krótkich rękawków, dzieciaczki się czasem ubiera na "cebulkę", powinny się przydać.
Nimfii świetne te body z allegro
A odnośnie karmienia pamietam , że mój syn ( pierwsze dziecko ) wisiał przy cycku godzinami, natomiast córa była tak idealna, że wołała jeść co trzy godziny i ssanie cycka zajmowało jej od 5-10 minut, po czy odwracała główkę najedzona do syta zakańczając całą akcję kokretnym beknięciem, tak więc Twoja druga pociecha może mieć całkiem inne upodobania co do korzystania z cycusia i wcale nie będzie Ci to zabierało duzo czasu Jak zwykle wszystko wyjdzie " w praniu"
Nimfii świetne te body z allegro
A odnośnie karmienia pamietam , że mój syn ( pierwsze dziecko ) wisiał przy cycku godzinami, natomiast córa była tak idealna, że wołała jeść co trzy godziny i ssanie cycka zajmowało jej od 5-10 minut, po czy odwracała główkę najedzona do syta zakańczając całą akcję kokretnym beknięciem, tak więc Twoja druga pociecha może mieć całkiem inne upodobania co do korzystania z cycusia i wcale nie będzie Ci to zabierało duzo czasu Jak zwykle wszystko wyjdzie " w praniu"
Ostatnia edycja:
Bryszka ,ale w domu będzie ciepło i takiemu maluchowi wystarczy wtedy założyć body z krótkim rękawkiem i na to pajacyk,albo body z kr.rękawkiem, kaftanik i śpiochy bez rękawków,no a na dwór na to jeszcze coś cieplejszego -dresik lub sweterek i spodenki i kombinezon.
Szczerze mówiąc body z dł.rękawem na początku mi się w ogóle nie przydały,nawet ich nie miałam,dopiero później jak młodego ubierałam w jedną warstę ubrań w domu.
Szczerze mówiąc body z dł.rękawem na początku mi się w ogóle nie przydały,nawet ich nie miałam,dopiero później jak młodego ubierałam w jedną warstę ubrań w domu.
Bryszka body z kr rekawkiem zalozysz np pod pajacyk dlugi reakwek pod jakas bluze czy sweter jest mniej wygodna.
Zalezy tez czy masz cieplo czy zimno w domu w zimie? Bo u mnie jest cieplo a nawet goraco momentami jak kaloryfer da popalic.
majuska przyznam ze marzy mi sie taka dzidzia co naje sie w kilka minut ;-) bo dla mnie karmienie Macka bylo katastrofa. :-(
Zalezy tez czy masz cieplo czy zimno w domu w zimie? Bo u mnie jest cieplo a nawet goraco momentami jak kaloryfer da popalic.
majuska przyznam ze marzy mi sie taka dzidzia co naje sie w kilka minut ;-) bo dla mnie karmienie Macka bylo katastrofa. :-(
B
Bryszka
Gość
Poogladałam na All. Early Days głównie bodziaki co do jakości to zdaję się na was ale za to cena wydaje mi się całkiem przystepna.... po przeliczeniu na szt kwoty jaką muszę wydać za siedmiopak + przesyłka wychodzi ok 7 zł za szt, i jest tego sporo, mozna śmiało wybierć z tym że tam rozmiar 0-3 m-ca to 62.... więc ciut wyżej niż to słynne 56
Angun fajniutkie
Nimfii ja tez miałam te siedmiopaki z Primarku i generalnie są bardzo fajne,ale odrazu dla dziewczyn z UK napiszę,że ten najmniejszy rozmiar 0-3 i tak na początek był za duży,na moje oko to takie 62cm,więc dobrze,ze dostałam pakę od znajomego ,a w niej kilka bodziaków takich mniejszych.
W primarku są strasznie tanie rzeczy, więc nie przeszkadza mi nawet, że są słabe gatunkowo - maluszek i tak szybko rośnie, bardzo się sprać nie zdążą. Tak więc mama chrzestna naszej małej drobinki, która przeprowadza się do Bristolu w lipcu ma za zadanie wysyłać mi masę ubranek dla dzidzi
Ponko jak dla mnie to one są napradwę dobre gatunkowo,mi się w ogóle nie sprały,więc szczerze moge polecić! To,ze są w takiej cenie wcale nie swiadczy o jakości,po prostu tam jest taniej,tym bardziej w Primarku.
Bryszka właśnie już pisałam,ze to takie ok 62 cm,jakość jak na moje oko pierwsza klasa -100% bawełny,niektóre te co np dostałam z Pl były gorsze,a droższe,naprawdę warto Do tego radze dokupić kilka sztuk takich 56,lub jak kto woli rozm.0-0 np w tesco - te to sa malutkie
Bryszka właśnie już pisałam,ze to takie ok 62 cm,jakość jak na moje oko pierwsza klasa -100% bawełny,niektóre te co np dostałam z Pl były gorsze,a droższe,naprawdę warto Do tego radze dokupić kilka sztuk takich 56,lub jak kto woli rozm.0-0 np w tesco - te to sa malutkie
Ostatnia edycja:
reklama
AniaSm
Fanka BB :)
u mnie z racji małej ilości sklepów króluje HM i w sumi mają dobre gatunkowo bodziaki no i kupuje przede wszystkim te które nie mają metki na karczku tylko nadruk ,
jak poprzednim razem nie kupuje roz 56 ,tylko zaczynam od 62 , bo te mniejsze zawsze pod sam koniec ciąży można dokupić jak lekarz mówi ile dzidzia mniej więcej waży i mierzy
jak poprzednim razem nie kupuje roz 56 ,tylko zaczynam od 62 , bo te mniejsze zawsze pod sam koniec ciąży można dokupić jak lekarz mówi ile dzidzia mniej więcej waży i mierzy