Ponko z tego co kiedyś wyczytałam o wyprawce to 6 szt bodziaków i 6 pajacyków wystarczy i tyle tez bym kupiła w tym małym rozmiarze,a resztę w większym. Tylko trzeba zwracac uwagę na tą rozmiarówkę ,bo niektóre 56 wygląda jak 62 i na odwrót.
no wlasnie! To samo mialam pisac
Tego bodziaka co mam rozm 56 jest jak na krasnala choc mam z tej samej firmy rozm 62 i jest wiele, wieleeee wiekszy. Rozmiarowki czesto sa zawyzone wiec trzeba uwazac przy zakupie
Pamietam ze dla Macka nie kupilam duzo ubran w rozm 56 ale troszke zalowalam bo wszystko co mu zakladalam bylo mega wielkie na poczatek. Mysle ze kaftaniki w rozm 56 mozna miec spokojnie natomiast spioszki, body czy pajace lepiej miec wieksze bo dziecko szybko rosnie na dlugosc.
Teraz mam kilka sztuk wiecej juz tych ubran od 56
Kupilam za grosze wiec nie ma co żałowac. Najwyzej oddam kolezance.
No a body zawsze sie przydadza. Jak Maciek mial pol roku to dostalam dwa 7paki body Early Days i mialam jeszcze wiele swoich. Mysllam ze bede musiala sprzedac te nowe i ze ich nie wykorzystam, ale.... byly w urzyciu przez jakis czas
majuska teraz wiekszosc body ma te specjalne zakladki zeby latwo wchodzily przez glowe
albo zapinane sa na guziczki przy szyi. Ja i tak polecam zapinane kopertowo.
BODY dziecięce paski biało-żółte rozmiar56 POLSKIE (1618389929) - Aukcje internetowe Allegro
Min te kupilam ;-)
margana wiem ze cena Medeli Swing jest zabójcza. Nawet uzywane po 200zl
Skladniam sie raczej do Medeli Mini Elektric uzywanej, za 50-100zl kupie na allegro;-)
Mam reczny laktator w domu, tez z Medeli, ale ja go uzywalam tak czesto ze mi reka odpadala :-( I mojemu mężowi tez bo na zmiane odciagalismy, raz ja raz on. Mysle ze przy dwojce dzieci nie bede miala czasu na to aby siedziec pol godziny z laktatorem recznym, dlatego stawiam na elektryczny.
Ania Sm to go sprzedam jak sie nie przyda ;-)
Tak sobie kompletuje wyprawke teraz bo po porodzie raczej nie bedzie nas juz stac na zakup takiej przyjemnosci :-(
Wiem jakie mialam problemy z karmieniem Macka, dlatego teraz wole pomyslec o tym wczesniej, nawet jakbym miala go uzyc kilka razy
A zamysl mam taki ze raczej bede odciagac mleczko i dawac dziecku z butelki, bo pamietam ze Maciek na jednym karmieniu wisial mi godzine przy piersi, a teraz to juz brak czasu bedzie na takie uziemienie przy wersalce.