mary beth Kuba nawet pozwala sobie zalozyc buty ale stanac w nich nie chce jakby sie bal a jak sobie przypomne Macka to az mi sie wierzyc nie chce bo on śmigal w butach od 8msc. Na poczatku w pantoflach po domu ;-) Dla Kuby sa za duze jeszcze te pantofle a kupowac mu nowych nie chce
reklama
agalodz hehe, bedziesz miała spokojniej. Lenka dostała na roczek od wuja organki, maja one takie przeraźliwe dzwieki, ze mam juz dosc. Nie ma opcji wyciszenia , nie pomogła tez zmiana baterii na słabsze. Zostało to tylko dziennie znoscic. Jednak chowam je na wieczor, żeby Lenka z rana nie wyciągneła i nie przytargała do łóżka Oddaje jej te organki jak juz wszyscy sie porządnie dobudzą
W
winki80
Gość
Justyna- właśnie tak działają na mnie te grające zabawki. Ale instrument to na wejściu bym właścicielowi oddała. Absolutnie i świadomie pozbawiam mojego dziecka rozwijania jakichkolwiek talentów muzycznych. Ach, co za wredna matka ze mnie
Mirelko prześliczny ten konik!
Mary- butki 1-klasa!
Nimfii Artur tez na początku robiła w butach śmieszne kroki, ale po 2-3 dniach juz śmigał. A Kubuś chodzi samodzielnie czy tylko za rękę?
Justyna też bym się wściekła,może schowaj tą zabawkę jak nie będzie widziała.
Mary- butki 1-klasa!
Nimfii Artur tez na początku robiła w butach śmieszne kroki, ale po 2-3 dniach juz śmigał. A Kubuś chodzi samodzielnie czy tylko za rękę?
Justyna też bym się wściekła,może schowaj tą zabawkę jak nie będzie widziała.
Anek82
Fanka BB :)
Z przymrużeniem oka;-) Genialna wypowiedź.Absolutnie i świadomie pozbawiam mojego dziecka rozwijania jakichkolwiek talentów muzycznych. Ach, co za wredna matka ze mnie
My mamy "garnuszek na klocuszek" i pchacz z zabawek grających i póki co - więcej takich też już nie chcę!
Aaaaa Zośka dostała tydzień temu taką dziwną lalę... od mojej ciotki. Lala śpiewa dwie piosenki, ale są tak koszmarne, że dostała ksywkę "laleczka chucky".
reklama
chowam wieczorem, żeby rano nie było okropnej pobudki. Potem staram się nie zwarac na to uwagi, albo poprostu Lenka nie zwraca na to uwagi i bawi sie czyms innym, o przyjemniejszych dzwiekach ;-)
Anek ten garnuszek to przynajmniej przyjemnie gra, miałam okazje posłuchac u kuzynki, a ta lala... no coz...czasami zabawki niestety zamiast bawic to straszą albo wyglądem albo dzwiękiem
Anek ten garnuszek to przynajmniej przyjemnie gra, miałam okazje posłuchac u kuzynki, a ta lala... no coz...czasami zabawki niestety zamiast bawic to straszą albo wyglądem albo dzwiękiem