reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

WINKI ja wlasnie taka wieze chce kupic jak wy Macie clowna tylko inny wzor ;-) przez pewien czas to byla ulubiona zabawka Macka i mysle ze Kubie tez spasuje.

Jak chodzi jeszcze o zabawki dzwiekowe to nie mamy ich duzo. W wiekszosci wyjete baterie i wlaczamy je sporadycznie. Pamietam ze mnie najbardziej wkurzal pchacz Macka. Taki glowsny byl ze miala ochote go wywalic przez okno. Na szczescie szybko sprzedany. Heh a mamy takiego sasiada ktory na swoje dzieci sie wkurza o kazdy dzwiek. I popsul specjalnie melodyjki im w zabawkach, wiecie :p najpierw im nakupil zabawek dzwiekowych fisher price zeby potem zniszczyc.
W temacie dziweku to widze ze Kuba bardzo lubi bawic sie np bembenkiem, paleczkami grzechodzacymi, i generalnie tymi zabawkami w ktorych sam moze stworzyc dzwiek

reklama
winki - no właśnie, same zwierzęta nic naszym dzieciom jeszcze nie mówią, dlatego farma jest fajna, bo w niej wydają dzwięki po naciśnięciu, a takie zabawki mój syn uwielbia, u mojej siostrzenicy spędza długie godziny na zabawie domkiem dla lalek, którego sprzęty wydają dźwięki.

Syl- zgadzam sie. Właśnie dlatego je schowalam. Mamy zoo z little P i je zostawiłem ze zwierzatkami. Bo tam guziki i wydają odgłosy zwierząt. Choć jak słyszę tamtejsza papoge to mnie skręca. U nas wciąż kroluje szafka z garnkami , garnki z których można ściągać pokrywki , coś wkładać i zamykać by potem znowu otworzyć.

Winki superowe te drewniane zabawki:tak:
agalodz fajną będzie mieć zabawę Wojtuś tymi autkami:tak:

ja wczoraj zamówiłam w Empiku.com 11 książeczek wierszyki, rymowanki, wyliczanki, bajeczki,

dziś byłam w Pepco było mnóstwo zabawek, były też drewniane ale nie mogłam się zdecydować i nic nie kupiłam:no:

ale wypatrzyłam i kupiłam fajnego konika Retro coś takiego

p1019151.jpg

Ostatnia edycja:
Tak jak wspomnialam na ogolnym kupilam w Biedronce mikrofon grajacy dla Kuby :tak: bardzo fajny.... Ale powiem Wam ze te ksiazeczki co od dzis sa w Biedronce z dzwiekami wlasnie (zwierzeta oraz pojazdy) tez sa fajne dosc tylko ze kurcze byly same wadliwe egzemplarze :-( Kartki sklejone klejem.... Ale moze sie wybiore do innej biedronki jeszcze zobacze....

Dziewczynki, ja sie pochwale, ze kupilam wlasnie Mii skorzane kapciuszki (zdejmuje sobie wszystko ze stop: skarpetki, nawet takie kapcie skarpetkowe, ale moze tego nie bedzie zdejmowac...):

Załączniki

• $(KGrHqJ,!p!FBd9r9sJkBQkRk9Fcb!~~60_12.JPG
    $(KGrHqJ,!p!FBd9r9sJkBQkRk9Fcb!~~60_12.JPG
    38 KB · Wyświetleń: 93
mary beth fajne :tak: Ja wczoraj zabralam kube na spacer w butach i to byl totalny niewypal - on i tak chcial siedziec na ziemi i ani jednego ktoku nie odwazyl sie w nich zrobic. No wiec czekamy ;-)

reklama
Nimfi - Mia tez jeszcze nie umie chodzic w zimowych bucikach. Robi takie wielkie kroki w nich! :-D Ale generalnie po prostu im chyba niewygodnie w takich butkach jeszcze...

Do góry