reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

U nas Mnikołaj przyniesie książke i kaczuszkę , którą się ciągnie za sznurek, kwaczy i jakieś tam inne odgłosy wydaje - książka z Lidla, a kaczuchę kupiłąm przypadkowo za 15 zyla jak byłam z tatą auto zawieźć do mechanika teraz niedawno.

onanana -mamy te same klocki , tylko 50 el. Polcia jak na razie mało zainteresowana ;) Niech Twój D. napisze do Mikołaja, to dostanie swoje klocki, co bę∂zie dziecku podbierał :-D

Syl - superowa farma!

JustyanZ - fajna ta skrzyneczka , po ile mają być??

Cocca - zdolny Wasz dzidziuś ! Świetne rzeczy dla małego robi i jaka fajna tradycja z tą procą - będzie Franio dzieciom opowiadać ;)

mirelko - widziałam też te książki, ja polecam też "Poczytaj mi Mamo" zamawiałam na all, gdy Pola miała może miesiąc , fajne wydanie w twardych oprawach dwa tomy. Dziadek musi posprzątać w piwnicy, bo pełno tam tych starych książeczek - świetne były!

reklama
Gola haha chyba mu powiem o tym liście!! hehe słuchaj co do klocków to na pewno przyjdzie czas ze Pola sie zainteresuje! To zabawka na parę lat, może sie nią bawić zarówno roczniak jak i pięciolatek:tak:

A 9i ja wlasnie natrafilam na sprzedawce na allegro u ktorego pomyslalam ze zakupie tablice magnetyczno-kredowa (dwustronna) dla Macka i tam tez bym mogla zamowic wlasnie klocki drewniane dla Kuby albo ta wieże gdzie sie naklada kółko na kółko tez drewniana - maciek mial plasikowa ale pogubil czesci.
I potwierdzam ze klocki i ogolnie zabawki drewniane to sa na lata :tak: Moj Maciek ma kilka takich zabawek i uwielbia do tej pory :tak: Klocki jesli kupie Kubie to wiem ze starszy sie bedzie nimi wiecej bawil :-D

Syl my mamy po córce całe serie tych zabawek z Fisher Little People taka stajnie tez Korni bardzo chetnie do nich zagląda zwłaszcza do tych co są z dzwiękami - mmay domek zamek farme zoo i stacje kolejowa i to sa naprawde dobre jakościowo zabawki !!!

Kupilsmy juz prezenty dla Tosi oczywiście lalkę Monster High Rachellę a dla Korniego Lego duplo Kamieniołom były ostatnio w Selgrosie w promocji a ma juz jedne duplo to do kolekcji (choc klockami bawi się Tosia mimo 8 lat na karku)on kiedyś dorośnie na razie oblega drewaniane klocki i buduje z nich wieże.

Onanana też myślę nad takimi klockami jak Wy macie !!

ALMA moj starszy syn tez przejmuje zabawki niemowlece ;-) bardzo chetnie sie nimi bawi albo pokazuje Kubie jak ich uzywac. Dobre to starsze rodzenstwo ;-)

Kurcze ,mi sie wydaje ,ze te nasze bobiki to wciaz za male na wiekszosc zabawek. Jak widac glownie starsz rodzenstwo sien imi bawi. Ja ostatnio schowalam caly zestaw zwierzatek z Little Poeple bo Oli je totalnie olewal. Olewa male autka ,chcoc tez mam fajne z Little People. No ale ile mozna ksiazeczek kupowac. totalnie nie mam pomyslu.
Z zabawek drewnianych to mam trzy z Brio ( tutaj firma bardzo popularna) i faktycznie sa trwale ,ale nie dla psa zebow . Nasz clown brio-clown-a-empiler-en-bois.png ma troche pogryzionaczapke ,ale Oli i tak uwielbia sie nim bawic. Chyba mu kupie jamnika na sznurku na gwiazdke. JAmniki to moje rodzinne psy.brio-unisex-girl-boy-dachshund-little-dog-on-wheels-perm-black-1_max.jpg

reklama
Do góry