reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

ewika ogolnie o bazary mi chodzilo :-p w Krakowie takie maja, w Zakopcu, w Beskidach tez widzialam to może i na mazurach sie znajda w jakims miejscu agroturystycznym? Bo to glownie tam sprzedaja gdzie jest zatrzesienie turystow :tak:

reklama
Korni ma na zimę Bartki sympatex rozm 23 i sa dobre i kozaczki nieznanej firmy(po Tosi kolor brazowy) tez 23 są dobre bo muszą byc luźniesze na zimę a teraz chodzi w 21-22.

Kochane, jeżeli nie posiadacie to naprawdę polecam dla maluszków taka piramidę... sama zgapiłam od kuzynki jak byłysmy z małą... ona tez ma roczna córeczkę i Lenka jak i od kuzynki córcia bawiły sie nią długi czas. Mi samej sie spodobała i postanowiłam sie w taka zaopatrzyc ;) Piramidka gra, i świeci.. wydaje dzwięk przy kazdym wsadzeniu kółeczka, a przy zalozeniu koncowej gwiazdki gra melodyjka. Naprawde swietna zabawka ;-)

Fisher Price Muzczna Piramidka C7483 - Ceneo.pl

Mirelka my mamy wózek z klockami. Tzn Olaf ma, bardzo fajna zabawka, Olaf lubił układać sobie kształtami w tym wózku. Wózek troche niewytrzymały :-) ale moj syn nie rozumie, ze to nie jest kolejny samochod do ciagania. Marika narazie bierze tylko do reki i odkłada.

reklama
Do góry