ewika ogolnie o bazary mi chodzilo w Krakowie takie maja, w Zakopcu, w Beskidach tez widzialam to może i na mazurach sie znajda w jakims miejscu agroturystycznym? Bo to glownie tam sprzedaja gdzie jest zatrzesienie turystow
reklama
Kochane, jeżeli nie posiadacie to naprawdę polecam dla maluszków taka piramidę... sama zgapiłam od kuzynki jak byłysmy z małą... ona tez ma roczna córeczkę i Lenka jak i od kuzynki córcia bawiły sie nią długi czas. Mi samej sie spodobała i postanowiłam sie w taka zaopatrzyc Piramidka gra, i świeci.. wydaje dzwięk przy kazdym wsadzeniu kółeczka, a przy zalozeniu koncowej gwiazdki gra melodyjka. Naprawde swietna zabawka ;-)
Fisher Price Muzczna Piramidka C7483 - Ceneo.pl
Fisher Price Muzczna Piramidka C7483 - Ceneo.pl
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Justynaz fajna jest ta piramidka jak bylismy w szpitalu to tam wlasnie mieli ja w konciku dla dzieciaczkow i mlody fajnie sie tym bawil
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
A mysmy wczoraj zakupili mlodemu na urodziny torbe klockow.
Ssabrina a jakie klocki my mamy z Wadera i mała średnio zainteresowana
a czy któraś z Waszych dzieciaczków ma takie klocki, puzzle z IKEA:-)
MULA Klocki z wózkiem, 26 szt - IKEA
MULA Skrzyneczka - puzzle - IKEA
moja małą średnio zabawki interesują ale strasznie lubi oglądać książeczki chyba zacznę inwestować w wszelakie książeczki
a czy któraś z Waszych dzieciaczków ma takie klocki, puzzle z IKEA:-)
MULA Klocki z wózkiem, 26 szt - IKEA
MULA Skrzyneczka - puzzle - IKEA
moja małą średnio zabawki interesują ale strasznie lubi oglądać książeczki chyba zacznę inwestować w wszelakie książeczki
anus0207
Fanka BB :)
Mirelka my mamy wózek z klockami. Tzn Olaf ma, bardzo fajna zabawka, Olaf lubił układać sobie kształtami w tym wózku. Wózek troche niewytrzymały :-) ale moj syn nie rozumie, ze to nie jest kolejny samochod do ciagania. Marika narazie bierze tylko do reki i odkłada.
reklama