mirelka wiesz ja jeszcze nie uzywam rajstopek / getrow, bo chlopaki maja spodnie ocieplane polarem od spodu. Ale juz musze zakupic. wczoraj mielismu 10stC. zimno juz dosc. ani sie obejrze zaloze kubie kombinezon a pod niego chce wlasnie zalozyc same te getry i bodziaka (na poczatek). Wole ubrac go cienko pod kombinezon zeby mogla sie swobodnie ruszac. a jak przyjdzie zima, snieg i dojda jeszcze swetry to znow ubiranie sie na spacer zajmie nam godzine :-(
reklama
onanana
Fanka BB :)
A ja dla Mai rajstopek używam. Mam kilka par, musze dokupić. Maja w rajtach po domu zapinkala często.
A wczoraj polazłam do drugiego komisu u nas w mieście (mamy już 2) i kupiłam Mai dwie śliczne kurteczki jedna taka na teraz no name, a jedna na zimę puchowa z Nexta. śliczne są zapłacilam za dwie 60 zł
A wczoraj polazłam do drugiego komisu u nas w mieście (mamy już 2) i kupiłam Mai dwie śliczne kurteczki jedna taka na teraz no name, a jedna na zimę puchowa z Nexta. śliczne są zapłacilam za dwie 60 zł
Margana
onanana to fajnie obkupiłaś Majunie:-)I niedrogo:-)
nimfii ja mam sporo legginsów z letnich ciuszków, część jest taka dłuzsza, wiec myśle, ze wykorzystam pod spodnie jeszcze. Rajstopki muszę jakieś kupić, bo mamy tylko 2 pary, ale wydaje mi sie, ze takie getry są wygodniejsze i milsze;-)
mirelka ja też jeszcze nie zakładam rajstopek pod spodnie. Tzn.Natalce, bo sobie tak;-)Ja straszny zmarźluch jestem, a ona to widzę, ze cieplutka po tatusiu:-)
Wiecie co ostatnio mi kolezanka powiedziała zebym nie kupowała kombinezonu dwuczęściowego, bo szkoda kasy. Do wózka czy na sanki i tak lepszy jest jednoczęściowy, a do auta wystaczy kurteczka i spodnie ocieplane. Ja Wy myślicie? Co się lepiej sprawdza?
nimfii ja mam sporo legginsów z letnich ciuszków, część jest taka dłuzsza, wiec myśle, ze wykorzystam pod spodnie jeszcze. Rajstopki muszę jakieś kupić, bo mamy tylko 2 pary, ale wydaje mi sie, ze takie getry są wygodniejsze i milsze;-)
mirelka ja też jeszcze nie zakładam rajstopek pod spodnie. Tzn.Natalce, bo sobie tak;-)Ja straszny zmarźluch jestem, a ona to widzę, ze cieplutka po tatusiu:-)
Wiecie co ostatnio mi kolezanka powiedziała zebym nie kupowała kombinezonu dwuczęściowego, bo szkoda kasy. Do wózka czy na sanki i tak lepszy jest jednoczęściowy, a do auta wystaczy kurteczka i spodnie ocieplane. Ja Wy myślicie? Co się lepiej sprawdza?
margana ja mam 2 czesciowy i kurteczki i spodnie ocieplane i też zastanawiałam się nad jednoczęściowym, tylko boję się, histeri jak będe chciała malą w taki ubrać bo Lili nienawidzi pajaców i wszelkiego typu kombinezonów.
Lenka juz tez od dawna zaiwania w rajstopkach. Body+ rajstopki i po mieszkaniu wygdonie zasuwać
Udało mi sie wylicytowac dla małej kombinezon 2 czesciowy. Spodnie i kurteczka, nowe i w bardzo niskiej cenie.
Błękitny... ale czy dziewczynka koniecznie musi miec wszystko rozowe?? :/
KOMBINEZON 80 DLA CHŁOPCA LUB DZIEWCZYNKI NOWY (2680926113) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Udało mi sie wylicytowac dla małej kombinezon 2 czesciowy. Spodnie i kurteczka, nowe i w bardzo niskiej cenie.
Błękitny... ale czy dziewczynka koniecznie musi miec wszystko rozowe?? :/
KOMBINEZON 80 DLA CHŁOPCA LUB DZIEWCZYNKI NOWY (2680926113) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Margana
ewika wiesz co ja mysle, ze bedzie problem z wciskaniem czegokolwiek;-)Już teraz pojekuje jak grubszą bluzę ubieramTylko tak sie zastanawiam czy jest sens tyle tego kupować? Czy wykozystam i taki i taki kombinezon? Co jest praktyczniejsze?
reklama