reklama
Kalesony Dziecięce 104/110 Bawełna Leginsy YO! (2676262305) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ja cos takiego mysle....
Dla Kuby i dla Macka.
Maciek na razie ma spodnie ocieplane polarem, a Kuba po prostu spodnie z grubego polaru i w nich spacerujemy.
A takie geterki moge kubie kupic wieksze, mozna zawinac latwo i beda dobre na dluzej
Ja cos takiego mysle....
Dla Kuby i dla Macka.
Maciek na razie ma spodnie ocieplane polarem, a Kuba po prostu spodnie z grubego polaru i w nich spacerujemy.
A takie geterki moge kubie kupic wieksze, mozna zawinac latwo i beda dobre na dluzej
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
nimfii fajne sa te kalesony szkoda ze nigdzie tutaj takich nie widzialam
ssabrinaa wiesz wiem ze sa podobne w sklepach typu H&M , czy innych markowych dzieciecych - nie pamietam nazwy. Moja kuzynka kupuje dla synow tylko w takich markowych sklepach i kupowala je po prostu jako getry chłopięce.
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Dzieki kochana ;-)ssabrinaa wiesz wiem ze sa podobne w sklepach typu H&M , czy innych markowych dzieciecych - nie pamietam nazwy. Moja kuzynka kupuje dla synow tylko w takich markowych sklepach i kupowala je po prostu jako getry chłopięce.
filipkowa mama
Fanka BB :)
Dziewczyny ja nie wyobrażam sobie ubrać mojej Zuzi w jednoczęściowy kombinezon. W takim sensie, że ona nie pozwoli sobie założyć czegoś takiego. A co do czegos pod spodnie dla Zuzi mam rajstopy a dla Filipa kalesonki z H&M
filipkowa mama sama sie tego obawiaam ze Kuba nie bedzie chcial zalozyc jednoczescowego no ale juz go mamy to sprobujemy powalczyc Maciek tez jest w tym temacie zdolniachc- bo on ogrodniczek nie pozwoli zalozyc. W zeszlym roku mu kupilam 2 pary takich fajnych i sie poryczal jak mu zakladalam. Powiedzial ze nigdzie w nich nie pojdzie ze on chce spodnie zwykle.... No i mi leza dwie pary czekaja na Kube, moze on bedzie bardziej "za" ogrodniczkami
wy już rajstopki zakładacie o ja jeszcze nie
gola my dziś też mieliśmy ubrane te legginsy różowe z H@M ale nie zakładałam rajstopek pod dnie widzę że ty już rajstopki założyłaś, kurde myślę że małej nie było zimno w sumie w słoneczko było nawet przyjemnie;-)
my mamy na zimę rajstopki i takie legginsy bawełniane z H@M
a taki kupiłam wczoraj kombinezon z GAP ecru 86/92
i kurteczkę z Nexta 92 teraz mamy 86 ale już taka przymała-wa
jeszcze dokupię tylko 1 dwuczęściowy, czapeczkę, rękawiczki i szalik i na zimę jesteśmy gotowe
gola my dziś też mieliśmy ubrane te legginsy różowe z H@M ale nie zakładałam rajstopek pod dnie widzę że ty już rajstopki założyłaś, kurde myślę że małej nie było zimno w sumie w słoneczko było nawet przyjemnie;-)
my mamy na zimę rajstopki i takie legginsy bawełniane z H@M
a taki kupiłam wczoraj kombinezon z GAP ecru 86/92
i kurteczkę z Nexta 92 teraz mamy 86 ale już taka przymała-wa
jeszcze dokupię tylko 1 dwuczęściowy, czapeczkę, rękawiczki i szalik i na zimę jesteśmy gotowe
Ostatnia edycja:
Gola84
Fanka BB :)
mirelko śliczne ciuskzi, kurtunia urocza i kombinezon. U nas było tylko 9 stopni jak wychodziłam z domu, a było po 13tej! Zimno jak fiks, mnie też doopkę przewiało a ten kombinezonik , gdzie kupowałaś?? Cuudny
Sorry doczytałam teraz - świetne ciuszki! I w Polci ( hehe tzn moim) stylu hehe
PS kurcze, Polcia ma z wójcika na 74 te kombinezony, tzn spodnie w tym drugim coccodrillo tylk o80. Ale u nich te 74 jak 80ka , duża panienka z Waszej Liwci
Sorry doczytałam teraz - świetne ciuszki! I w Polci ( hehe tzn moim) stylu hehe
PS kurcze, Polcia ma z wójcika na 74 te kombinezony, tzn spodnie w tym drugim coccodrillo tylk o80. Ale u nich te 74 jak 80ka , duża panienka z Waszej Liwci
Ostatnia edycja:
reklama
Gola kombinezon kupiłam na allegro, używany podobno mało używany się zobaczy wiesz ja się obawiam że będzie duży ale myślę że go wykorzystamy ale straszni mi się spodobał i nie mogłam się przeć hihih Liwia ogólnie jest raczej dużą dziewczynką
a tak kurteczka podobna troszkę do Waszej jak tylko zobaczyłam fotki Poli w tej kurtce to od razu za uwarzyłam podobieństwo
a tak kurteczka podobna troszkę do Waszej jak tylko zobaczyłam fotki Poli w tej kurtce to od razu za uwarzyłam podobieństwo