reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

reklama
ssabrinaa wiesz wiem ze sa podobne w sklepach typu H&M , czy innych markowych dzieciecych - nie pamietam nazwy. Moja kuzynka kupuje dla synow tylko w takich markowych sklepach i kupowala je po prostu jako getry chłopięce.

Dziewczyny ja nie wyobrażam sobie ubrać mojej Zuzi w jednoczęściowy kombinezon. W takim sensie, że ona nie pozwoli sobie założyć czegoś takiego. A co do czegos pod spodnie dla Zuzi mam rajstopy a dla Filipa kalesonki z H&M

filipkowa mama sama sie tego obawiaam ze Kuba nie bedzie chcial zalozyc jednoczescowego :sorry2: no ale juz go mamy to sprobujemy powalczyc :-D Maciek tez jest w tym temacie zdolniachc- bo on ogrodniczek nie pozwoli zalozyc. W zeszlym roku mu kupilam 2 pary takich fajnych i sie poryczal jak mu zakladalam. Powiedzial ze nigdzie w nich nie pojdzie ze on chce spodnie zwykle.... No i mi leza dwie pary czekaja na Kube, moze on bedzie bardziej "za" ogrodniczkami

wy już rajstopki zakładacie o ja jeszcze nie:no:
gola my dziś też mieliśmy ubrane te legginsy różowe z H@M ale nie zakładałam rajstopek pod dnie :szok: widzę że ty już rajstopki założyłaś, kurde myślę że małej nie było zimno w sumie w słoneczko było nawet przyjemnie;-)

my mamy na zimę rajstopki i takie legginsy bawełniane z H@M

hmprod

a taki kupiłam wczoraj kombinezon z GAP ecru 86/92
i kurteczkę z Nexta 92 teraz mamy 86 ale już taka przymała-wa

jeszcze dokupię tylko 1 dwuczęściowy, czapeczkę, rękawiczki i szalik i na zimę jesteśmy gotowe:tak:

2687176354

2687663077

Ostatnia edycja:
mirelko śliczne ciuskzi, kurtunia urocza i kombinezon. U nas było tylko 9 stopni jak wychodziłam z domu, a było po 13tej! Zimno jak fiks, mnie też doopkę przewiało ;) a ten kombinezonik , gdzie kupowałaś?? Cuudny

Sorry doczytałam teraz - świetne ciuszki! I w Polci ( hehe tzn moim) stylu ;) hehe

PS kurcze, Polcia ma z wójcika na 74 te kombinezony, tzn spodnie w tym drugim coccodrillo tylk o80. Ale u nich te 74 jak 80ka , duża panienka z Waszej Liwci

Ostatnia edycja:
reklama
Gola kombinezon kupiłam na allegro, używany podobno mało używany się zobaczy:tak: wiesz ja się obawiam że będzie duży ale myślę że go wykorzystamy :szok:ale straszni mi się spodobał i nie mogłam się przeć hihih:tak: Liwia ogólnie jest raczej dużą dziewczynką :tak:

a tak kurteczka podobna troszkę do Waszej jak tylko zobaczyłam fotki Poli w tej kurtce to od razu za uwarzyłam podobieństwo:)

Do góry