reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

Julianna super prezenty!!! My czkamy na te od taty za 2 tyg przyjeżdza z Niemiec to przywozi i ja juz nic nie kupowałam tylko lalke dla córki MOnstr High

reklama
alma - aż musiałam sprawdzić co to te monster high;) O żesz to jakieś wampiry, czy zombiaki, kurde jakie teraz są zabawki - a jakie ceny!!!!!!!Ale lalka mi się podoba :)

alma - aż musiałam sprawdzić co to te monster high;) O żesz to jakieś wampiry, czy zombiaki, kurde jakie teraz są zabawki - a jakie ceny!!!!!!!Ale lalka mi się podoba :)

Dziewczyny ja jestem mega w temacie monster high za sprawą mojej kochanej Julci lat 10 - córci od brata (ale kocham jak swoją;) Ta seria jest ulubioną u dziewczynek 8-10 lat. Fakt trochę są dziwne takie niby zombie, ale i tak lepsze niż barbie z naszych czasów - te to dopiero były nierealne.

Julka jak była mniejsza to lubiała jeszcze Witch a jak jeszcze mniejsza to hello kitty (dla 2latki).

Anek82 My Witch już przerabialiśmy, Barbie, Bratz Polly Poket, Petshopy i Pony teraz te lalki na topie!!

Tak wiec dziewczynki mające córeczki wszystko przed Wami!!!!!i sporo kasy też wam pójdzie z portfela ale co sie nie robi dla naszych pociech!!!!

hehehh apropo lalek mój mąż ostatnio mówi do Martynki " Martysiu tatuś musi już iść do pracy zarabiać na twoje laleczki " ale się uśmiałam :-D:-D

AniaSm ta kostka super potwierdzam, tylko u nas teraz stoi schowana bo Niunia chce światełko i wrzeszczy bo nie może go wsiąść.. weź daj dziecku światełko z lampki:confused2:

Po dyskusji o tych lalkach potworach zrobiłam dziś rekonesans w Smyku ;-) niezłe ceny maja na te "laleczki" i na akcesoria do nich, nawet 160 zł :szok: a najlepsze jest to, że na tych lalkach jest napisane 6+ :szok: Jak dla mnie to masakra!

Kochane moje zwracam się z prośbą o opinię na temat dwóch rzeczy. Mam do odkupienia (myślę ze za pół ceny) uzywany wózek (w super stanie) BABY DESIGN wózek dziecięcy model ELF (2371753516) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. od koleżąnki z pracy więc z pewnej ręki. Co o nim myślicie?? Czy któraś z Was miała z nim do czynienia??
A druga sprawa to fotelik FOTELIK SAMOCHODOWY ROMER KING PLUS FOLIA GRATISY (2396674672) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
. Zastanawiam sie nad kupieniem używanego (cena nie jest super zachęcająca). Co myślicie???

reklama
onanana w sprawie wózka nie pomogę ale jak jest sprawny, zadbany to kupować
fotelik gdzieś czytałam żeby lepiej kupić nowy ale jeżeli masz pewność że ten co chcesz kupić jest nie uszkodzony i dobrze użytkowany i jak długo był użytkowany przez dziecko też warto na to zwrócić uwagę:tak:

Do góry