reklama
AniaSm
Fanka BB :)
Julianna super prezenty
alma moja bratanica też kolekcjonuje te lalki :-)
dziewczyny oczywiście po czasie ale polecam dla dzieciaków taką kostkę EDUKACYJNA ZABAWKA INTERAKTYWNA SUPER KOSTKA 6w1 (2364471814) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
alma moja bratanica też kolekcjonuje te lalki :-)
dziewczyny oczywiście po czasie ale polecam dla dzieciaków taką kostkę EDUKACYJNA ZABAWKA INTERAKTYWNA SUPER KOSTKA 6w1 (2364471814) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Anek82
alma - aż musiałam sprawdzić co to te monster high O żesz to jakieś wampiry, czy zombiaki, kurde jakie teraz są zabawki - a jakie ceny!!!!!!!Ale lalka mi się podoba
Dziewczyny ja jestem mega w temacie monster high za sprawą mojej kochanej Julci lat 10 - córci od brata (ale kocham jak swoją Ta seria jest ulubioną u dziewczynek 8-10 lat. Fakt trochę są dziwne takie niby zombie, ale i tak lepsze niż barbie z naszych czasów - te to dopiero były nierealne.
Julka jak była mniejsza to lubiała jeszcze Witch a jak jeszcze mniejsza to hello kitty (dla 2latki).
Anek82 My Witch już przerabialiśmy, Barbie, Bratz Polly Poket, Petshopy i Pony teraz te lalki na topie!!
Tak wiec dziewczynki mające córeczki wszystko przed Wami!!!!!i sporo kasy też wam pójdzie z portfela ale co sie nie robi dla naszych pociech!!!!
Tak wiec dziewczynki mające córeczki wszystko przed Wami!!!!!i sporo kasy też wam pójdzie z portfela ale co sie nie robi dla naszych pociech!!!!
Po dyskusji o tych lalkach potworach zrobiłam dziś rekonesans w Smyku ;-) niezłe ceny maja na te "laleczki" i na akcesoria do nich, nawet 160 zł a najlepsze jest to, że na tych lalkach jest napisane 6+ Jak dla mnie to masakra!
onanana
Kochane moje zwracam się z prośbą o opinię na temat dwóch rzeczy. Mam do odkupienia (myślę ze za pół ceny) uzywany wózek (w super stanie) BABY DESIGN wózek dziecięcy model ELF (2371753516) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. od koleżąnki z pracy więc z pewnej ręki. Co o nim myślicie?? Czy któraś z Was miała z nim do czynienia??
A druga sprawa to fotelik FOTELIK SAMOCHODOWY ROMER KING PLUS FOLIA GRATISY (2396674672) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
. Zastanawiam sie nad kupieniem używanego (cena nie jest super zachęcająca). Co myślicie???
A druga sprawa to fotelik FOTELIK SAMOCHODOWY ROMER KING PLUS FOLIA GRATISY (2396674672) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
. Zastanawiam sie nad kupieniem używanego (cena nie jest super zachęcająca). Co myślicie???
reklama
onanana w sprawie wózka nie pomogę ale jak jest sprawny, zadbany to kupować
fotelik gdzieś czytałam żeby lepiej kupić nowy ale jeżeli masz pewność że ten co chcesz kupić jest nie uszkodzony i dobrze użytkowany i jak długo był użytkowany przez dziecko też warto na to zwrócić uwagę
fotelik gdzieś czytałam żeby lepiej kupić nowy ale jeżeli masz pewność że ten co chcesz kupić jest nie uszkodzony i dobrze użytkowany i jak długo był użytkowany przez dziecko też warto na to zwrócić uwagę