reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

Gola wypas!!!!

A ja zapomniałam napisać że kupiłam krem na słońce Nivea i kiepsko się rozsmarowuje:-(...także nie polecam.Kupiłam jeszcze jakiś firmy Flos lek ale nie używałam, bo potrzeby nie było.Chciałam Linomag Sun ale wszystkie miały datę ważności do czerwca...żałuję że nie wzięłam Mustelli-choć była droga.

reklama
Gola piękne macie te sukieneczki, Pola będzie ładnie wyglądać :tak:

AnnaJ007 podobno większość kremów z filtrem ciężko się rozsmarowuje

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mustela jest fajna i jak na filtr z tak wysokim filtrem i to mineralnym rozsmarowuje się całkiem dobrze. I nie bieli mocno. Ja mam wersję do miejsc wrażliwych z filtrem 50 i jestem zadowolona.

Gola zaproszenie cudne!!! A ubranka prześliczne!!! juz nie mogę się doczeka na zdjecia z chrztu Poluni!!!
Anna ja kupiłam rossmanowy krem, rozsmarowuje sie lepiej niż nivea. Też chciałam z nivei brać, bo bardzo lubię ich produkty ale ten krem mnie odstraszył właśnie konsystencją. mam nadzieję że ten z babydream się sprawdzi:-D

Dziewczyny ja juz kilka razy testowalam kremy przeciwsloneczne wlasnie ze wzgledu na konsystencje. jak na razie najlepiej wypadl ten krem jaki mamy z firmy Dax Cosmetics. Ładnie sie wchlania.
Ale mozna tez zakupic mleczko z filtrem, one eszcze lepiej sie wchlaniaja.
Jak mi sie skonczy krem Dax to zakupie wlasnie jakies mleczko w wersji "rodzinnej" bo tutaj korzystam z kremu ja,, Maciek i Kuba.

DAX COSMETICS

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry