reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

reklama
winki fajny , ja co prawda nie znam nikogo kto taki ma ale chyba jak już to wolałabym coś takiego babytravel-stol-for-bord.jpg montujesz do stołu i już a potem sadzasz małego już na normalnym krzesełku ,chociaż ja mam krzesełko po Kubie
ja sobie a raczej małej sprawiłam butelkę na wyjścia z wkładem samopodgrzewającym :tak: iiamo-go-flaske-orangerosa.jpg

Dziewczyny a co powiecie na temat krzesełka chicco polly?? Jest u mnie w komisie używka w super stanie za 190 zł. Pewnie szybko zniknie więc muszę się szybko namyślić..

AniaSm- widzialam obie te rzeczy polecane przez ciebie. Nawet myslalam o tym krzeselku doczepianym ,bo niestety niepodobaja mi sie takie ogromne meble jak krzeselko Onanana (przepraszam:-(). Ale troche boje sie o moj stol ,bo mam drewniany i na bank zostalyby jakies slady.
Te butelki tez widzialam. Powiedz mi na jakiej zasadzie dziala ten wklad?

winki wkładasz ten wkład w otwór w butelce i mocno trzepiesz , on jest wypełniony jakiś roztworem soli czy coś takiego co powoduje ogrzewanie napoju w butelce do odpowiedniej temp , a jeśli chodzi o krzesełko ja mam takie zwykłe ŚLICZNE! __ Krzesełka Arti Multi i Easy __ ZOBACZ! (2214310325) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , wrzucam je po jedzeniu Kuby za szafę i nie mam problemu z miejscem , chociaż on i tak już częściej z nami przy stole na zwykłym krześle , kiedyś mu kupiłam coś takiego stol-pa-stol-sort.jpg i jak młody siedział stabilnie że mogłam go w tym posadzić to się już nie mieścił dlatego nie polecam jakby któraś chciała kupić ;-)
onanana no różnica w cenie niesamowita , całkiem fajne to krzesełko o ile masz na nie miejsce :tak:

reklama
Onanana ja właśnie zastanawiam się nad kupnem tego krzesełka, wydaje mi się fajne, bo można bobika lekko odchylić, ma wkładkę faj w leżaczku i jest dość solidny, ale ta cena!! (nówka ok.600 zł). Bierz!!

Do góry