reklama
Anek82
Fanka BB :)
Ja zaopatrzyłam się dziś w "mały" zestawik deserków i obiadków. W Rossmanie udało mi się zdążyć na ostatnie 30min promocji 2+1gratis. I tak mam kilka deserków i obiadków dla Zosi... W przyszłym miesiącu wprowadzamy przecież.
Jutro znowu jadę do Rossmana, bo będzie nowa gazetka a tam m.in. płyn do kąpieli i mleczko z NIVEA SINSITIVE - chcę je spróbować.
Jutro znowu jadę do Rossmana, bo będzie nowa gazetka a tam m.in. płyn do kąpieli i mleczko z NIVEA SINSITIVE - chcę je spróbować.
wcześniej była mowa o krzesełkach my mamy takie Bright Starts Krzesełko Do Karmienia 6968 Kabaty! (2212077180) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Lena dostała na chrzest od mojej rodzinki :-) jest fajne można je łatwo złożyć i zajmuje mało miejsca co jest bardzo istotne przy ilości rzeczy Lenki :-)
My podobne jak margo
KRZESEŁKO DO KARMIENIA ARTI 1szt (2229897606) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
cos takiego jeszcze po Macku.
Rewelacja z tym skladniem zwlaszcza jak sie ma mieszkanie 30mKw
KRZESEŁKO DO KARMIENIA ARTI 1szt (2229897606) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
cos takiego jeszcze po Macku.
Rewelacja z tym skladniem zwlaszcza jak sie ma mieszkanie 30mKw
hej dziewczyny ja jestem na etapie kupowania fotelika i mam pytanko czy słyszałyście o takim ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: MAXI COSI fotelik PEARL 2012 9-18kg z bazą do auta FAMILY FIX i ewentualnie polecacie czy odradzacie?
Wystawiam na allegro sukienki po mojej córce może któraś z Was będzie zainteresowana lub ktoś z waszych znajomych.
To link do jednej aukcji WIZYTOWA WESELE IMPREZĘ BHS jak next 3 lata 98 cm (2274216921) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
To link do jednej aukcji WIZYTOWA WESELE IMPREZĘ BHS jak next 3 lata 98 cm (2274216921) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Gola84
Fanka BB :)
Niuniunia - zaproszenie jakoś 2,90 - mnie się spodobały, bo są proste i eleganckie
a to niespodziewajka od babci i dziadka dla Poli: płaszczczyk , sukienusia (ta pod plaszczykiem) i skórkowe butki - więc ta kiecuszka którą ja kupiłam, będzie na przebranie
a to niespodziewajka od babci i dziadka dla Poli: płaszczczyk , sukienusia (ta pod plaszczykiem) i skórkowe butki - więc ta kiecuszka którą ja kupiłam, będzie na przebranie
Załączniki
reklama