reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

nimfii dzięki zamówiłam te bodziaki:-) nawet licząc tą przesyłkę 15zł to i tak się oplaca. Napisałam do Twojego męża żeby mi różowe przesłał.

;-)

Dlatego właśnie w Krakowie mamy najwieksze szaleństwo bo ludzie przychodza i placa tylko te 30zl za paczke jesli odbieraja osobiscie.
Tak czy inaczej paczuszka do Ciebie przygotowana :tak:

Zdaje sie ze beda kolejne aukcjie i innymi tez ubrankami bo wiele osob dzwoni i pyta o rozne rzeczy, ale nie wiemy tego na 100%. Mąz mówi ze juz ledwo ogarnia te wszystkie zamowienia poza Allegro :-p

reklama
hejka kochane, takie szybkie pytanko ( młody marudzi, bo mu się zabawka znudziła :rofl2:) : czy wasze maluchy też się wściekają, kiedy próbują się podnieść do siadu i im nie wychodzi? Bo u mnie jest teraz istny szał :p

grrr... dopiero teraz zobaczyłam, że mi połowę wiadomości ucięło :wściekła/y:
Co do tych bodziaków, jeśli tylko będziecie mieć na długi rękaw to ja się piszę :) U nas na krótki niestety się nie da, za chłodne mieszkanie :/

Ostatnia edycja:
ja mogę potwierdzić że bodziki earlydays są dobre, nie rozciągają się po praniu!!!

Wg mnie też sa świetne! Teraz uzywam juz tylko bodziaków ED oraz George. Te bodziaki George to w ogole rewelacja jest. Na nich niemal wcale nie widac śladow urzytkowania i jakoś mi nawet plamy z nich schodza bez problemu... :sorry2:

Tak słyszałam, że to b.dobry model, mój szwagier go chciał kupić. W necie parę osób pisze, że dzieciakom czasem przeszkadza ta "półeczka"z przodu, ale to właśnie dzięki niej ten fotelik jest tak bezpieczny (bardziej niż te z 5-punktowymi pasami). Gdybym nie kupiła wcześciej bazy do Maxi Cosi, to pewnie kupilibyśmy ten fotel, bo b.ekonomiczny, starczy na dłużej!

Dziewczyny czy myslicie już nad fotelikami większymi do samochodu?? Mój D. ostatnio szukał i znalazł taki: FOTELIK SAMOCHODOWY PALLAS CYBEX 9-36 FOLIA BONUSY (2186237869) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i niby w jakimś rankingu jest bardzo wysoko ustawiony. Co myslicie?? jakie są Wasze typy??
ja mam ten fotelik dla Kuby i jest naprawde fajny ale koniecznie trzeba go przymierzyć do fotela w samochodzie (zresztą lepiej każdy fotelik mierzyć) bo jak mieliśmy VW to nam się ten fotelik ruszał na siedzeniu , a teraz mamy volvo i jest ok ,leży idealnie
no a z minusów to w momencie kiedy ta nakładka na tułów już nie wchodzi to przydałyby się pasy wew.fotelika bo np mój dwulatek jest ciekawski i zapięty tylko pasem samochodowym często się po coś wychyla :szok: ,a to bezpieczne nie jest
tym razem raczej kupimy coś z maxi cosi albo z besafe najlepiej żeby był zamontowany tyłem do kierunku jazdy

reklama
Do góry