reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

reklama
Dziewczyny a ja wam zrobie mały donos...
Prawdopodobnie w weekend wystawimy na Allegro bodziaki Early Days oraz George - 7pack z krótkim rekawkiem za 29zl za komplet. Najpewniej bedzie to rozmiar 18-24msc i spory wybor wzorow dla dziewczynek.

Jesli aukcja ruszy to wkleje Wam linka jak bedziecie zainteresowane zakupem...

Szwagierka likwiduje swoj sklep z Angielskimi ubraniami wiec wysprzedaje towar po rabacie 50%. Prosila nas wlasnie o wystawianie tego na Allegro, ale jeszcze nie wiem dokladnie w jakiej formie ruszy sprzedarz. Byc moze beda to jakies wieksze zestawy ubran. Decyzja nalezy do nich... my wykonujemy ;)

Wiem ze maja tez bodziaki na mniejsze rozmiary, ale czy je wystawimy na allegro to bedzie zalezalo od tego czy w najblizszyc dniach sprzedadza sie w sklepie czy nie.

Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

A więc częstujcie sie jesli ktoś ma potrzebe ;)

Wystawiono 7paki bodziakow Early Days w rozmiarze 6-12m oraz 12-18m. Na razie tylko 5 opakowan do wyboru ale jeski zejda wystawimy nastepne....

Aukcja kieruje moj maz i z nim tez jest kontakt mailowy.
Wiec BB ciotki, jesli cos zakupicie to mnie nie wydajcie ze dalam Wam ten donos ;-)
Mezowi nie mowilam ze daje znac znajomym mi mamom ;)

Czy ktoras z Was uzywala moze tego odplamiacza albo innego podobnego?

KINDY ODPLAMIACZ hipoalergiczny DLA NIEMOWLĄT (2176339511) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Jesli tak prosze o opinie.

a także tych płynow Kindy
http://allegro.pl/kindy-delicate-plyn-do-plukania-2-l-new-promocja-i2175750251.html

http://allegro.pl/kindy-soft-plyn-do-plukania-2-l-nowosc-promocja-i2175750268.html

bo zastanawiam sie czym moze sie roznic delicate od soft? Pewnie zapachem....

Zakupilam dzis na aukcji takie sliniaczki
http://allegro.pl/bobas-sliniak-z-rekawkami-fartuszek-z-ceratka-duzy-i2182556223.html

Ma ktos takie sliniaczki fartuszki? Ja dla Macka nie uzywalam bo uczyl sie nowych smakow w lecie i bylo za goraco na fartuszek.

jeszcze zainteresowal mnie taki śliniak z kolnierzykiem
http://allegro.pl/tommee-sliniak-kolnierzyk-frotte-miekki-promocja-i2186204770.html

Co o nim myslicie?

Ostatnia edycja:
Nimfii ja używam, tylko wersji do rzeczy kolorowych (niebiesko płyn w przezroczystej butelce) i płynu do płukania, ale jakiegoś specjalnego zapachu nie mają, pranie też nie jest jakoś szałowo miękkie, może ta wersja soft jest lepsza, ale jej nie przetesowałam.

nimfii ja używałam tych pierwszych śliniaków przy Kubie i dzięki nim udało mi się uratować sporo ciuszków przed zniszczeniem :tak: , co do tych z kołnierzykiem to jakoś nie robią na mnie wrażenia żebym chciała kupić ;-)
używam zwykłych podszytych ceratką i zapinanych z boku bo moim zdaniem są najlepsze ;-)

reklama
Moja zdobycz wiosenna;)

S5025756.jpgS5025734.jpgS5025737.jpgS5025738.jpgS5025739.jpgS5025740.jpgS5025741.jpgS5025743.jpgS5025745.jpgS5025746.jpg

słaby mam aparat bo dobrze wszystkich kolorów nie pokazał:(

Do góry