reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

reklama
ewika ja mam zestaw Tako Jumpera - gondola i spacerowka. W tej spacerowce bede chciala dociagnac do nastepnej zimy (lepiej jezdzi po sniegu) i dopiero na wiosne nastepnego roku wyciagne "parasolke".
WÓZKI SPACEROWE MILLY MALLY VENUS SPACERÓWKI 4KOL (2149128124) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
mam ta "parasolke" Milly Mally Venus po Maćku.
Krótko ją używaliśmy, bo Maciek majac półtorej roku już tylko spacerował, nie uzywal wózka.
Wiec moze byc i tak ze tym razem w ogole nam sie nie przyda, bo plan mam taki aby na nastepna wiosne już kube spacerowac bez wózka jak najwiecej.
Co do samej "parasolki" to akurat ten typ jest do spacerów na ladna pogode.... Podczas deszczy czy sniegu bardzo źle sie prowadzi. Tak samo po nierwnym chodniku - trzeba sie nameczyć pchajac ją....

SUPER SPACERÓWKA CONECO (2166441329) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Natomiast taki typ miala moja sasiadka - Coneco z podstawka na napoje i system skladania za pomocja jednego przycisku - i byla bardzo zadowolona. Mnie tez sie podobal i pewnie bym cos takiego kupila tym razem jakbym nie miala "parasolki" . Podstawka na jedzenie i napoje bardzo praktyczna bo syn mogl sobie cos podjadac.

ja też w obu wózkach chicco i jane mam spacerówke i to dość dużą na zime też w sam raz mają pokrowce na nóżki zimowe, no i parasolke do chicco miałam dokupywaną

Madzia - kurcze teraaz mam stresa. Ten wozek kupilam w Mamas&Papas a to jest dobra firma. Nie ma jej w Polsca ,a na Allegro widzialam tylko uzywane i to niewiele. Ten wozek jest tej samej klasy co Maclaren.
Ja mam wersje spacerowa w moim wozku

KQ4c46fa238b5eb4.65441320.jpg
wiec ten ma byc leciutka parasolka ,ktora bede trzymama u mamy w Polsce. Jak sie rozwali szybku to sie wkurze ,bo w takim razie moglam cos kupic za stowe na Allegro.

Jak ostatnio bylam w Angli to mamsa mam tam w ogole nie kupuje gondoli tylko od urodzenia woza mini bobiki w spacerowkach ,na lezaco. Troche dziwnie to wyglada.
Ja Olinka wciaz woze w gondoli i podejrzewam ze z dwa miesiace jeszcze mi posluzy.
A jak jest u was?

reklama
Do góry