reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

Co do termometru to wczoraj kupiłam Microlife NC 100
Microlife NC 100 - Ceneo.pl

Jest super, naprawdę dokładnie mierzy. Fajne jest w nim to, że zmienia się tryb z mierzenia temp ciała na rzeczy i w skali 0-100 stopni można mierzyć np wodę, zupki, mleczko itp. Ma dobre opinie i cena jest w miarę ok. Ja POLECAM :-)
ja właśnie też go zamówiłam i czekam na przesyłkę

reklama
Hej dziewczyny.

Planuje kupic sterilizator do butelelk...myslalam o mikrofalowym.
Doradzcie i napiszcie: czy jak kupie np.aventu to pasuja tylko butelki aventu do niego,czy mozna smoczki i koncowki od laktatora w nim sterylizowac? A moze ma ktos firmy TT?

Ja mam AVENT do mikrofalówki. Jest duży, z pewnością wszystko w nim zmieścisz, każde butelki, smoczki, kubeczki itp.
Koniecznie zwróć uwagę czy zmieści ci się do mikrofalówki, bo jest naprawdę spory, a z tego co wiem to już nie jedna osoba miała niemiłą niespodziankę.
Jak się sprawuje ci nie powiem, bo jeszcze go nie używałam ;-)

Hej dziewczyny.

Planuje kupic sterilizator do butelelk...myslalam o mikrofalowym.
Doradzcie i napiszcie: czy jak kupie np.aventu to pasuja tylko butelki aventu do niego,czy mozna smoczki i koncowki od laktatora w nim sterylizowac? A moze ma ktos firmy TT?
ja mam avent elektryczny i mieści spokojnie butelki medeli i nie tylko , a za pierwszym razem miałam z canpolu mikrofalowy i on dopiero jest wielki :tak: , nie mieścił się w kuchence i musiałam pożyczyć od szwagierki inny

alma26, AniaSm też mam ten duży z Aventu - jest super:)
Dziewczyny które mają wózior MUTSY , powiedzcie mi czy można dokupić bazę do fotelika mutsy? bo się go ku...rewnie źle w aucie montuje

Gola84 nie można dokupić bazy do tego fotelika.My już się nauczyliśmy montować ale pierwszy raz też mąż drapał się w głowę jak to zamontować.

Sara fajne krzesełko.Ja też już mam, jedno peg perego w takim stylu jak Twoje-dostałam od koleżanki, a drugie drewniane-też dostałam w sklepie jako prezent przeprosinowy w związku z komplikacjami z dostawą wózka;))

Ostatnia edycja:
reklama
Anna dziękuję! Żałuję, że nie wzięłam maxi - cosi, a nie będę przecież kupować drugieg fotelika...
Sara fajowe krzesełko:)

Do góry