reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

ja jak już kiedyś chyba pisałam, chrzcić nie będę :D Za to mamy zamiar na niedziele zaprosić dziadków, wujków i ciocie na torcika z okazji miesiąca Aleksa ^^ niechże młody ma miłą pamiątkę później :)

Muszę się Wam pożalić :( Wózek, który kupiłam dla młodego to niewypał :( cięzki, nieporęczny, trudny do prowadzenia :( Jak będzie jakaś kasiorka to szybciutko kupie coś lepszego:/ Możecie coś poradzić ? Ważne żeby gondola była szeroka, no bo, wiadomo, do kwietnia spokojnie musi posłużyć. Poza tym zalezy mi na skrętnych przednich kołach , pompowanych.

reklama
Julianna - my mamy ATLANTIC ESPIRO (gondola, którą potem się zmienia na spacerówkę). Kupiłam ten wózek mojej siostrze w zeszłym roku, tzn. jej córeczce a mojej chrześnicy. Tak, że już jedna dzidzia go używała a teraz siostra nam go dała. Ja za nowy dałam 1250pln, ale widzę, że na Allegro można kupić używane w dobrej cenie. My mamy zielony kolor. Z wózka jestem zadowolona, byliśmy na 3 spacerach już. Kółka są zwrotne i dobrze się prowadzi. Tak, że ja bym ze swojego doświadczenia poleciła właśnie ten wózio.
My mamy dokładnie taki
wózio.jpg

Ja swojego woza też moge polecić- prowadzi się mega fajnie, jest zwrotny i ma dużą gondolę. Jest ciężki, to prawda ale coś za coś... Niestety cena nie zachęca- 2 tys 3w1... Ale ja jestem bardzo zadowolona:-):-)
My mamy Implast Bolder SD Ecoline:tak:

Julianna - my mamy ATLANTIC ESPIRO (gondola, którą potem się zmienia na spacerówkę). Kupiłam ten wózek mojej siostrze w zeszłym roku, tzn. jej córeczce a mojej chrześnicy. Tak, że już jedna dzidzia go używała a teraz siostra nam go dała. Ja za nowy dałam 1250pln, ale widzę, że na Allegro można kupić używane w dobrej cenie. My mamy zielony kolor. Z wózka jestem zadowolona, byliśmy na 3 spacerach już. Kółka są zwrotne i dobrze się prowadzi. Tak, że ja bym ze swojego doświadczenia poleciła właśnie ten wózio.
My mamy dokładnie taki
Zobacz załącznik 407910

Ja mam identyczny. Kupiony jako używany, na gwarancji, wygląda jak nowy, bo był kupiony zimą i wiosną kupili spacerówkę. Więc super okazja, nikt nie wierzy, że używany, a zapłaciłam za cały zestaw ze spacerówka, gondola, śpiworek, torba, parasolka itp jedyne 400 zł :-)
Wózek SUPEROWY!

a jak kochane z wagą wózka? Bo to jest w sumie priorytet. Mam nieźle pokiereszowany kręgosłup po ciąży, ledwo daję radę młodego wylulać. Dlatego istotne jest żeby ważył nie więcej niż te 13kg + dzidzia.... Dodam, że mieszkam na 2gim piętrze i nie mam jak zostawić wózka na korytarzu, więc wózio stoi w domu.

Implast jest niestety cięższy.... Ja zostawiam stelaż w aucie;-)

Dziewczyny a ja się bardzo cieszę bo idzie do nas (dziś powinien być) prezent od moich koleżanek i kolegów z pracy:-D:-D Sama wybrałam, tylko mi dziewczyny powiedziały ile nazbierały: BRIGHT STARTS ---- HUŚTAWKA HYBRYDOWA LEW 11KG (1915621169) - Aukcje internetowe Allegro . A ja wczoraj kupiłam małej karuzelkę do łóżeczka : FISHER PRICE C0108 KARUZELA Z MISIAMI I PROJEKTORE (1914813634) - Aukcje internetowe Allegro a babcia cce na mikołaja kupić matę edukacyjną..
Muszę jeszcze małej kupić termometr, bo w razie czego nie mam jak zmierzyć jej temperatury:crazy:

Implast jest niestety cięższy.... Ja zostawiam stelaż w aucie;-)

Dziewczyny a ja się bardzo cieszę bo idzie do nas (dziś powinien być) prezent od moich koleżanek i kolegów z pracy:-D:-D Sama wybrałam, tylko mi dziewczyny powiedziały ile nazbierały: BRIGHT STARTS ---- HUŚTAWKA HYBRYDOWA LEW 11KG (1915621169) - Aukcje internetowe Allegro . A ja wczoraj kupiłam małej karuzelkę do łóżeczka : FISHER PRICE C0108 KARUZELA Z MISIAMI I PROJEKTORE (1914813634) - Aukcje internetowe Allegro a babcia cce na mikołaja kupić matę edukacyjną..
Muszę jeszcze małej kupić termometr, bo w razie czego nie mam jak zmierzyć jej temperatury:crazy:

SUPER huśtawka! Najfajniesze, że jest to prezent z pracy, niestety nie każdy pracuję w życzliwym zespole :-( czasem to ciężko nawet o miłe słowo!!!
Taką samą karuzelkę mam od mojej siostry, śliczna jest.

Co do termometru to wczoraj kupiłam Microlife NC 100
Microlife NC 100 - Ceneo.pl

Jest super, naprawdę dokładnie mierzy. Fajne jest w nim to, że zmienia się tryb z mierzenia temp ciała na rzeczy i w skali 0-100 stopni można mierzyć np wodę, zupki, mleczko itp. Ma dobre opinie i cena jest w miarę ok. Ja POLECAM :-)

reklama
Do góry