reklama
muszę Wam się pochwalić moim własnoręcznie zrobionym napisem na ścianę (nad łóżeczko),
a chwalę się bo do zdolnych ludzi nie należę i jestem dumna z siebie że mi się to udało
Zobacz załącznik 405622
a chwalę się bo do zdolnych ludzi nie należę i jestem dumna z siebie że mi się to udało
Zobacz załącznik 405622
AnnaJ007
Fanka BB :)
A to kosz z prezentami, który dostał Tymek od ludzi z pracy mojego męża...tradycja jest taka że pierwszy odpakowuje się jak dziecko się urodzi i po jednym każdego dnia...A po kilku tygodniach Ci co kupowali prezenty będą umawiać się i przychodzić na krótkie(półgodzinne) odwiedziny..."oglądać" dziecko
Mycha świetne literki, pracowita babka z Ciebie!!! Ja zamawiałam drewniane i malowane z Alllegro, jak mój szanowny małż wreszcie mi je zawiesi, to wstawię foty :-)
Anna bardzo fajna tradycja, podoba mi się, bo to sama frajda z codziennego odpakowywania prezentów!
Anna bardzo fajna tradycja, podoba mi się, bo to sama frajda z codziennego odpakowywania prezentów!
AniaSm
Fanka BB :)
mycha super ci to wyszło jednak masz talent
AnnaJ super tradycja , nie obraziłabym się jakby i u nas taka była :-)
AnnaJ super tradycja , nie obraziłabym się jakby i u nas taka była :-)
reklama
maja magdalena
Zaciekawiona BB
Ja też muszę się pochwalic,że zaczęłam kupowac ciuszki dla mojej Majeczki. Musze przyznac że kiedy kupowałam te maleńkie szatki to czulam się jakbym kupowała ubranka dla lalek takie maniunie