reklama
kasiek2511
Fanka BB :)
Ja smoka również wygotowałam. Niby powinno sie wygotować smoka przed pierwszym użyciem. Tak było nawet napisane na opakowaniu. Nie wiem czy smoczek będzie potrzebny w szpitalu, pewnie nie ale zabieram tak na wszelki wypadek.Wiem, ze smok zaburza niby odruch ssania u malucha.
AnnaJ007
a ja jeszcze nawet butelek nie kupiłam.Jeśli chodzi o te butelki TT to czy ktoś da link, które dla maluch takiego?Jaką pojemność kupić? Smoka też kupię bo pewnie ciężko będzie się przed nim uchronić.
Margana
Ja tam wszystko wygotowałam i co trzeba zapakowałam do torby.
Jesli chodzi o podgrzewacz to na razie dałam sobie spokój. Mam zamiar karmić piersią, a jak będzie potrzebny to wtedy kupię. A kupię na pewno, bo jakos nie widzi mi się podgrzewanie w garnku na gazie - zbyt leniwa jestem;-)
Jesli chodzi o podgrzewacz to na razie dałam sobie spokój. Mam zamiar karmić piersią, a jak będzie potrzebny to wtedy kupię. A kupię na pewno, bo jakos nie widzi mi się podgrzewanie w garnku na gazie - zbyt leniwa jestem;-)
ja wszystko ( smoczki, butelki, laktator, osłonki na piersi, nożyczki, cążki) wygotowałam, ale tak jak większość, w późniejszym okresie mam zamiar tylko wyparzać, mooooże zdecyduję się na te tabletki sterylizujące, czy jakoś tak.
Myć czy wyparzać butelki dla noworodka - Noworodek - Niemowlę - BabyOnline.pl
Myć czy wyparzać butelki dla noworodka - Noworodek - Niemowlę - BabyOnline.pl
Cocca
Madzia dzięki za informacje, dzisiaj przeglądnęłam całą instrukcję i w innych językach faktycznie są informacje, nie ma tylko po polsku, są tylko na jaki czas wsadzić do mikrofali:-)
AnnaJ ja u tego sprzedawcy kupiłam cały zestaw TT, ma super ceny, przeglądnij sobie, bo sprzedaje pojedyncze butelki w różnych rozmiarach albo w zestawach.
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
AnnaJ ja u tego sprzedawcy kupiłam cały zestaw TT, ma super ceny, przeglądnij sobie, bo sprzedaje pojedyncze butelki w różnych rozmiarach albo w zestawach.
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
reklama