u mnie na opakowaniu jest napisane,żeby robic z dwóch łyżeczek.Mam tą http://www.doz.pl/apteka/p47038-Lisc_maliny_herbatka_ziolowa_50_g
reklama
Katerinka_2
podwójnie szczęśliwa mama
u mnie też napisali że z dwóch łyżeczek, nawet jest dołączona łyżeczka do opakowania, ale będę piła dwa razy z jednej
Katerinka_2
podwójnie szczęśliwa mama
Ja daję radę, pierwszy raz był tylko trudny ))))) Ale tak już bywa ;P
A nie mozna tej herbatki z lisci malin jakos ulepszyc
Wymieszac ja z herbatka owocowa czy ziołowa, albo dodac sobie cytryny do smaku czy jakiegos soku owocowego?
Ja dopiero odbiore herbatke jutro z apteki, ale tak sobie myslalam że zmiksuje ją z czymś co da sie wypic....
Wymieszac ja z herbatka owocowa czy ziołowa, albo dodac sobie cytryny do smaku czy jakiegos soku owocowego?
Ja dopiero odbiore herbatke jutro z apteki, ale tak sobie myslalam że zmiksuje ją z czymś co da sie wypic....
A nie mozna tej herbatki z lisci malin jakos ulepszyc
Może ziół nie miksuj, nigdy nie wiadomo, które składniki czynne ze sobą zareagują i jaki to przyniesie efekt....teraz w ciąży lepiej nie ryzykować. Podobnie jest z cytryną czy innymi rzeczami. Myślę, że lepiej albo wypić czystą tą herbatę albo ją odpuścić.
agutek dzieki. Powiem szczerze ze nie przyszlo mi do glowy ze takie napoje moga ze soba jakos zareagowac.
Ja do tej pory w ciązy pilam tylko zwykla herbate, herbate owocowa i takie polaczenie melisa z gruszka.
Stad moj pomysl zeby ten napar z lisci malin z tamtym zmiksowac, albo choć doslodzić jakims sokiem owocowym.
No ale okej.... Bede odwazna i wypije ten napar bez niczego
Juz nie takie rzeczy sie piło
Ja do tej pory w ciązy pilam tylko zwykla herbate, herbate owocowa i takie polaczenie melisa z gruszka.
Stad moj pomysl zeby ten napar z lisci malin z tamtym zmiksowac, albo choć doslodzić jakims sokiem owocowym.
No ale okej.... Bede odwazna i wypije ten napar bez niczego
Juz nie takie rzeczy sie piło
Nimfii nie taki diabeł straszny ;-) mi smakuje.
Dzisiaj się zorientowałam,ze nie ma tego kremu bubchen na zimę w moim zamówieniu z DOZ.Nie wiem czy nie wsadzili czy co i nie wiem też czy aby przypadkiem za niego już nie zapłaciłam,bo rachunek wyrzuciłam a jakże,ale chyba nie,bo mam wydruk z czytnika kart z kwotą i jest mniejsza niż na zamówiniu z tym,ze jeszcze coś dokupywałam.
No,ale takim układzie wciąż jestem na etapie poszukiwania kremu,bo któraś z was pisała,ze tamten jest z wodą.
Czytałam w gazetce dzieciowej,ze wystarczy zwykła wazelina,albo maść z wit.E.Może ten dermobaza kupię.
Ktoras już kupowała prawda? i jak się rozprowadza?
Dzisiaj się zorientowałam,ze nie ma tego kremu bubchen na zimę w moim zamówieniu z DOZ.Nie wiem czy nie wsadzili czy co i nie wiem też czy aby przypadkiem za niego już nie zapłaciłam,bo rachunek wyrzuciłam a jakże,ale chyba nie,bo mam wydruk z czytnika kart z kwotą i jest mniejsza niż na zamówiniu z tym,ze jeszcze coś dokupywałam.
No,ale takim układzie wciąż jestem na etapie poszukiwania kremu,bo któraś z was pisała,ze tamten jest z wodą.
Czytałam w gazetce dzieciowej,ze wystarczy zwykła wazelina,albo maść z wit.E.Może ten dermobaza kupię.
Ktoras już kupowała prawda? i jak się rozprowadza?
reklama
AnnaJ007
Fanka BB :)
Ja zakupiłam dermobazę, znaczy mąż w PL. Kazałam mu w aptece wypytać panią o różne kremy na zimę (wszystko spisałam na kartce))dla takich maluchów i farmaceutka stwierdziła że ta dermobaza będzie b.dobra. Dopiero w poniedziałek będę ją miała więc na razie nie powiem jak konsystencja itp..