reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

reklama
A nie mozna tej herbatki z lisci malin jakos ulepszyc ;)
Wymieszac ja z herbatka owocowa czy ziołowa, albo dodac sobie cytryny do smaku czy jakiegos soku owocowego?

Ja dopiero odbiore herbatke jutro z apteki, ale tak sobie myslalam że zmiksuje ją z czymś co da sie wypic....

A nie mozna tej herbatki z lisci malin jakos ulepszyc ;)
Wymieszac ja z herbatka owocowa czy ziołowa, albo dodac sobie cytryny do smaku czy jakiegos soku owocowego?

Ja dopiero odbiore herbatke jutro z apteki, ale tak sobie myslalam że zmiksuje ją z czymś co da sie wypic....

Może ziół nie miksuj, nigdy nie wiadomo, które składniki czynne ze sobą zareagują i jaki to przyniesie efekt....teraz w ciąży lepiej nie ryzykować. Podobnie jest z cytryną czy innymi rzeczami. Myślę, że lepiej albo wypić czystą tą herbatę albo ją odpuścić.

agutek dzieki. Powiem szczerze ze nie przyszlo mi do glowy ze takie napoje moga ze soba jakos zareagowac.

Ja do tej pory w ciązy pilam tylko zwykla herbate, herbate owocowa i takie polaczenie melisa z gruszka.
Stad moj pomysl zeby ten napar z lisci malin z tamtym zmiksowac, albo choć doslodzić jakims sokiem owocowym.

No ale okej.... Bede odwazna i wypije ten napar bez niczego ;)
Juz nie takie rzeczy sie piło :p

Nimfii nie taki diabeł straszny ;-) mi smakuje.

Dzisiaj się zorientowałam,ze nie ma tego kremu bubchen na zimę w moim zamówieniu z DOZ:no:.Nie wiem czy nie wsadzili czy co i nie wiem też czy aby przypadkiem za niego już nie zapłaciłam,bo rachunek wyrzuciłam a jakże:wściekła/y:,ale chyba nie,bo mam wydruk z czytnika kart z kwotą i jest mniejsza niż na zamówiniu z tym,ze jeszcze coś dokupywałam.
No,ale takim układzie wciąż jestem na etapie poszukiwania kremu,bo któraś z was pisała,ze tamten jest z wodą.
Czytałam w gazetce dzieciowej,ze wystarczy zwykła wazelina,albo maść z wit.E.Może ten dermobaza kupię.
Ktoras już kupowała prawda? i jak się rozprowadza?

reklama
Ja zakupiłam dermobazę, znaczy mąż w PL. Kazałam mu w aptece wypytać panią o różne kremy na zimę (wszystko spisałam na kartce;)))dla takich maluchów i farmaceutka stwierdziła że ta dermobaza będzie b.dobra. Dopiero w poniedziałek będę ją miała więc na razie nie powiem jak konsystencja itp..

Do góry