reklama
mirelka1 ja też mam tylko jeden stanik i jedną koszulę do karmienia. Ale już zrobiłam listę tych drobiazgów, które trzeba dokupić, nawet jak będę w szpitalu już. Od 2 sprzedawców wszystko kupię.
kubald
tutaj kupię :
- materac 13cm gryka pianka
- prześcieradło frotte z gumką x2
- śliniaki kpl.
- przewijak usztywniany z pokrowcem.
wasal83
a tutaj drobiazgi :
-podkłady na łóżko 5szt
- cerata na materac 3szt
- podkłady poporodowe 3 opakowania
- woreczki na zużyte pieluszki 2 op.
- czapeczki bawełniane smerfetka 2szt
- poduszka klinowa
- koszula do karmienia
- stanik do karmienia
Łącznie zamknę się w 305 zł z przesyłką
kubald
tutaj kupię :
- materac 13cm gryka pianka
- prześcieradło frotte z gumką x2
- śliniaki kpl.
- przewijak usztywniany z pokrowcem.
wasal83
a tutaj drobiazgi :
-podkłady na łóżko 5szt
- cerata na materac 3szt
- podkłady poporodowe 3 opakowania
- woreczki na zużyte pieluszki 2 op.
- czapeczki bawełniane smerfetka 2szt
- poduszka klinowa
- koszula do karmienia
- stanik do karmienia
Łącznie zamknę się w 305 zł z przesyłką
Cocca
Fanka BB :)
Ja na razie kupiłam tylko jeden biustonosz, biust po porodzie zmienia kształt i rozmiar, niestety przy moim w obecnej chwili 80J nie mogę sobie pozwolić na zakup biustonoszy "na wyrost", bo jakakolwiek zmiana rozmiaru, skończyłaby się u mnie wyrzuceniem sporych pieniędzy w błoto, lub noszeniem złego rozmiaru, co przy takim gabarycie kończy się okropnym bólem kręgosłupa:-( Muszę niestety poczekać do porodu. Przed ciążą miałam 75 H.
Sara super zakup! Ja będę musiała wszystko trzymać w pokoju, mam minimalną łazienkę, więc nawet wanienka musi stać w suszarni (zajmując połowę jej powierzchni), mam tylko stojak na wanienkę.
Onanana śliczniutkie, szczególnie ten z Coccobello!
Sara super zakup! Ja będę musiała wszystko trzymać w pokoju, mam minimalną łazienkę, więc nawet wanienka musi stać w suszarni (zajmując połowę jej powierzchni), mam tylko stojak na wanienkę.
Onanana śliczniutkie, szczególnie ten z Coccobello!
mirelka ja tez lubie apteke DOZ wlasnie dzis zamowilam u nich podklady Belli, pieluszki Happy Newborn, podklady Semi i kilka drobiazgów. Mam karte rabatowa mamy i malenstwa wiec zamawiajac przez neta sporo zaoszczedzam.
a stanikow do karmienia mialam 4 szt przy Macku przy czym 2 tak niewygodne ze nie uzywalam ich wcale. Teraz dokupilam sobie jeszcze 2 szt bo tamte stare troszke zuyte byly.
a stanikow do karmienia mialam 4 szt przy Macku przy czym 2 tak niewygodne ze nie uzywalam ich wcale. Teraz dokupilam sobie jeszcze 2 szt bo tamte stare troszke zuyte byly.
kasiek2511
Fanka BB :)
Nimfii ja również wszystkie leki kupuję w aptece DOZ. Zamawiam przez internet a później odbieram towar. Mam też kartę dla Mamy i Maleństwa i kupiłam te pieluszki Happy. Bardzo dobra cena. W marketach widziałam za 23,90 a tu w aptece 21,00.
Ostatnia edycja:
Dziewczyny jaki rozmiar biustonosza do karmienia kupowałyście? Taki jak teraz nosicie czy może większy?
Ja nie odpowiem na to pytanie, bo od 6 lat non stop albo jestem w ciąży albo karmię i noszę w związku z tym tylko biustonosze do karmienia (w ciąży też są znacznie wygodniejsze)
Nie pamiętam już swojego rozmiaru biustu sprzed tego czasu... ;-)
Katerinka_2
podwójnie szczęśliwa mama
Wczoraj zamówiłam liście malin, dzisiaj już czekają na odbiór z innymi rzeczami (kremy ujędrniające po porodzie i na rozstępy kartę dla mamy i maleństwa dopiero zamówiłamNimfii ja również wszystkie leki kupuję a aptece DOZ. Zamawiam przez internet a później odbieram towar. Mam też kartę dla Mamy i Maleństwa i kupiłam te pieluszki Happy. Bardzo dobra cena. W marketach widziałam za 23,90 a tu w aptece 21,00.
Dalej mam zgryz w czym jechać rodzić... najwygodniej by było w podkoszulku ale tak z gołym tyłkiem tyle czasu? z kolei koszule takie do karmienia szpitalne (na co dzień nie używam) mam tylko trzy więc chcę je na pobyt zostawić a nie do rodzenia...
Może jakąś koszulę "nocną" dokupić niedrogą? czy dłuższego t-shirta szukać zeby pupę zasłaniał? nie wiem
Staniki kupiłam chwilę temu dwa, takie jak na teraz ale z większą miseczką, żeby piersi z mlekiem i wkładki się zmieściły...
Nimfii ja pierwszy raz zamawiałam w DOZ i powiem że jestem zadowolona ja nie mam tej karty może sobie wyrobie zobaczę ;-)
a to moje zakupy z wczoraj i dziś, poluję na jakieś fajne lampki nocne najlepiej takie na dotyk są w Biedronce 19,90szt. fajne ale nie było dwóch takich samych kolorów
Katerinka_2 ja wczoraj zamówiłam herbatę z liści malin i dziś już ją mam:-), ja na szczęście koszulę do porodu dostanę szpitalną
a to moje zakupy z wczoraj i dziś, poluję na jakieś fajne lampki nocne najlepiej takie na dotyk są w Biedronce 19,90szt. fajne ale nie było dwóch takich samych kolorów
Katerinka_2 ja wczoraj zamówiłam herbatę z liści malin i dziś już ją mam:-), ja na szczęście koszulę do porodu dostanę szpitalną
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama