reklama
Właśnie poczyinłam zakupy po długich namysłach kupiłam Elektroniczna nianię
PHILIPS - AVENT Elektroniczna niania DECT SCD520 (1767064404) - Aukcje internetowe Allegro
przy córce miałam gorsza wersję ale bardzo mi sie przydawała (mieszkam w dużym domu)
kupiłam też
ZESTAW STARTOWY PHILIPS AVENT 260 ml 260ml BUTELKA (1767165492) - Aukcje internetowe Allegro
bo wątpię czy będę karmić piersią
leżaczek fisher price, FISHER PRICE LEŻACZEK BUJACZEK L0539 3w1 -KURIER!- (1766731145) - Aukcje internetowe Allegro
a także dywan do pokoju dziecka
DYWAN KIDS 5 WZORÓW 150x200 DYWANY DLA DZIECI (1761676188) - Aukcje internetowe Allegro
teraz zostało mi do kupienia łóżeczko myślę o tym co kupiła Margana mne sie też pdoba takie turystyczne bo dłżej posłuży niż te tradycyjne drewniane takie miałam i znów nie chcę!!
PHILIPS - AVENT Elektroniczna niania DECT SCD520 (1767064404) - Aukcje internetowe Allegro
przy córce miałam gorsza wersję ale bardzo mi sie przydawała (mieszkam w dużym domu)
kupiłam też
ZESTAW STARTOWY PHILIPS AVENT 260 ml 260ml BUTELKA (1767165492) - Aukcje internetowe Allegro
bo wątpię czy będę karmić piersią
leżaczek fisher price, FISHER PRICE LEŻACZEK BUJACZEK L0539 3w1 -KURIER!- (1766731145) - Aukcje internetowe Allegro
a także dywan do pokoju dziecka
DYWAN KIDS 5 WZORÓW 150x200 DYWANY DLA DZIECI (1761676188) - Aukcje internetowe Allegro
teraz zostało mi do kupienia łóżeczko myślę o tym co kupiła Margana mne sie też pdoba takie turystyczne bo dłżej posłuży niż te tradycyjne drewniane takie miałam i znów nie chcę!!
Margana
Fanka BB :)
alma super zakupy! Łóżeczko stoi już złozone i jest super! Budka z misiami jest zdejmowana, moskitiera na zamek, pozytywka z lampka i wibracjami nakładana na ramę łóżeczka. No i bardzo ważne, ze jest podwieszana podłoga dla maluszka. Ale najfajniejsze sa płozy do bujania, po rozłozeniu których robi sie z łóżeczka kołyska:-)
A ja czekam na opinię na temat leżaczka-bujaczka, bo myśle o tym samym
A ja czekam na opinię na temat leżaczka-bujaczka, bo myśle o tym samym
W
winki80
Gość
Dziewczynki a co myslicie o tym materacu z Ikea. Ja go chyba kupie, choc pojecia nie mam jaki naprawde powinnien byc.
VYSSA SOMNAT Materac do łóżka dla dziecka - IKEA
AniaSm
Fanka BB :)
alma super zakupy
Margana ja mam ten leżaczek i cały czas jest w użyciu ,moim zdaniem jeden z bardziej udanych zakupów jakich dokonałam przy pierwszej ciąży
Margana ja mam ten leżaczek i cały czas jest w użyciu ,moim zdaniem jeden z bardziej udanych zakupów jakich dokonałam przy pierwszej ciąży
Dziewczynki a co myslicie o tym materacu z Ikea. Ja go chyba kupie, choc pojecia nie mam jaki naprawde powinnien byc.
Ja kupiłam materacyk z IKEA ale ten jeden z tańszych (za 60zł). Był dość twardy na moje oko, więc uznałam, że nie będę przesadzać z wydawaniem kasy Ale ten droższy o którym piszesz też był całkiem niezły, jak kupowaliśmy w niedzielę to przeglądałam wszystkie i ten był po prostu za drogi.
Winki sama chcę kupić materac lateksowy bez żadnych dodatków, dobrze jeśli ma dodatek naturalnego lateksu (wiadomo, im większy tym droższy materac).
Nie wiem, jaką gęstość ma ten materac, który wkleiłaś, jeśli ma powyżej 20 kg/m3, to jest dobry.
Nie wiem, jaką gęstość ma ten materac, który wkleiłaś, jeśli ma powyżej 20 kg/m3, to jest dobry.
reklama
Margana taki leżaczek używało kilkoro moich znajomych i bardzo go chwalili ja przy corce 7 lat temu miałam zwykły i byłam z niego zadowolona więc myślę że to dobry zakup i sie bardzo przyda.jest już mozliwy do używania zaraz po urodzeniu ale ja myślę, że te 3 tyg odczekam!!I w tym modelu co ja wybrałam najbardziej podobają mi sie zabawki jedna gra druga jest też fajna i trzecia z boczku ale ważne żeby one były nie za nisko i nie za wysoko tu są w sam raz.
Dzięki za opis łóżeczka chyba tez się na takie zdecyduję.
Dzięki za opis łóżeczka chyba tez się na takie zdecyduję.